Salih Ertaçoğlu yazdı.

Hemşehrilerimiz mübarek kurban bayramını çeşitli sıkıntılar içerisinde geçirdiler. Nice bayramlar diliyorum.
Bayram süresince günlük yaşamlarda da sorunlarla karşılaşılmıştır, örneğin; damacana su satışı yapan firmaların çoğunluğu, bayram süresince iş yerini kapalı tutmuş, hemşehrilerimiz içme suyu ihtiyaçlarını sonradan açılan marketlerden karşılamaya çalıştılar.
Su firmaları damacanaları depozitolu olduğu için işyerlerinin açılması bir haftayı bulmuştur. Damacana su fiyatlarının en düşüğü 80. TL olmuştur. Ve ayda 5 damacana harcayan aile ayda, bugün itibariyle 400 TL ödemek zorundadır.
Belediyemizin en önemli yatırımı, kireçsiz, sağlıklı, cazibeli içme suyunu şehrimize getirmektir. Kısa sürede mümkün olmuyorsa, keson kuyularda veya depolarda teknik düzenlemelerle kireç önleyici tedbirlere acilen ihtiyaç vardır. Demlikler, şofbenler devamlı kireçten. taşlaşıyor. Kireç oranları Sağlık Bakanlığı normuna getirilmelidir.
•Kurban Satış Yerleri belirlenmiştir. Belirlenen yerlerde düzenli çeşme, kanların akacağı tahliye kanalları yapılmalı. Zeminin beton veya asfalt kaplama yapılması çevre sağlığı ve kullanım yönünden; satıcılara, alıcılara ve orada kurban kesenlere kolaylıklar getirecektir.
Şehir içi trafiği her geçen gün daha yoğunlaşıyor. Traktörlerin, G.O.P. Bulvarı, Behzat Bulvarı, Dimes Kavşağı, Devlet hastanesi arası, Orhangazi cad, Esentepe güzergahlarını gündüz saatlerinde kullanmaları yasaklanmalıdır. Mağazalara, işyerlerine, marketlere malzeme taşıyan araçların da akşam sonrası gece saatlerinde faaliyetleri düzenlenmelidir.
Geksi Bulvarı kamelyaları eski şeklinde yeniden hizmete alınmalıdır.
Sevgi ve saygılarımla.