Teknik Direktörün Gözüyle köşesinde Teknik Direktör Ercan Süsoy, Tokat Belediye Plevnespor - Amasyaspor hazırlık maçını değerlendirdi.

Bölgemizin profesyonel 3. Lig takımlarından Tokat Belediye Plevnespor takımımızın, 2024 – 2025 sezonu öncesi geride bıraktığımız hafta sonu Tokat’ta Amasyaspor ile oynadığı hazır maçındaki izlenimlerimizi Tokat spor kamuoyuna iletmek isteriz.

Tokat Belediye Plevnespor takımımız bu sezon öncesi Erzurum’da kamp yaptığı kamp dönemi ve orada oynadıkları 4 hazırlık maçından sonra liglerin başlamasına bir hafta kala son hazırlık maçında Tokat’taki sahamızda komşumuz, 3. Lig’de alan Amasyaspor ile karşılaştı ve maçı 4-0’lık net skorla kazandı.

Amasyaspor hazırlık maçımızda teknik adam gözüyle baktığımızda en önemli uyarıları tespit etmeye ve siz sayın sporseverlerle paylaşıp, bilgilendirmek isteriz.

1) Her ne sebeple olursa olsun, geçen üç sezonda (Amatör Küme, BAL, 3. Lig, Play-Off maçları) önceki sezon kadrolarından en az 5-6 futbolcu sahada oluyordu. Yeni sezon için isteyerek ya da istemeyerek de olsa geçen sezondan 3 futbolcumuz kaleci Ebubekir, stoper Berk Kal, sol bek kaptanımız Muhsin Polat dışında yeniden, sil baştan teşkil edilmiştir. Amasyaspor maçında gördük ki teknik heyetimiz yeni sezonki maçlarda oynayacak ilk 11 tertibimizi tespit etmekte zorlanıyorlar. İnşallah önümüzdeki üst üste oynayacağımız maçlarda daha fazla gecikmeden ilk 11’imiz şekillenir.

2) Amasyaspor maçında da gördük ki yeni baştan bir kadro kurma zorunda kalmamıza rağmen, yeni transferlerimiz iyi futbolcular. Takımımızdaki bu çok fazla değişikliği biraz zamana bırakarak gözlemlemeliyiz. İnşallah teknik heyetimiz ideal 11’imizi belirleyerek en doğru tertip ve düzenle sahaya sürerek biz sporseverleri üzmemelidirler. İnşallah kötü maç ve neticeleri çok görmeden bu uyum sürecini atlatmış oluruz. Ancak maçları oynadıktan sonra göreceğiz.

Sayın sporseverlere kulübümüzün yeni yaptığı transferlerle beraber futbolcu kadrosu ve teknik heyetimize dair en yetkili yöneticilerden aldığımız bilgileri sunarak bilgilendirdik. 2024-2025 Futbol Sezonunun hayırlı uğurlu olmasını diler, Tokat Belediye Plevnespor takımımıza başarılar dileriz.

2024-2025 SEZONU KADROSU

TEKNİK KADRO

Yusuf Tokaç ( Teknik Direktör)

Kemal Kanatlarlı (Yardımcı Antrenör)

Fatih Kılıç (Yardımcı Antrenör)

Mert Zafer Aydın (Yardımcı Antrenör)

Halil İbrahim Akkuş (Kaleci Antrenörü)

Fatih Özdemir (Sportif Direktör)

Mehmet Menderes Önkuzu (Futbol Şubesi Sorumlusu - İdari Menajer)

KALECİLER

Ebubekir Elihoş – Muhammed Doğukan Demir

DEFANS BLOĞU (GERİ DÖRTLÜ)

Muhsin Polat (sol bek), Berk Kal (stoper), Emin Kaan Arslan (stoper), Recep Daylak (stoper), Umutcan Kanber (sağ bek), Özgür Sürer (sağ bek), Turhan Meriç (sol bek), Murat Çalışcı (stoper), Ömür Özcan (sol bek).

ORTA SAHA BLOĞU

Haydar Deniz, Serkan Gürses, Fatih Dalgıç, Ömürhan Çıldır, Eren Özdemir, Yusuf Kara, Ataberk Gök

FORVET HATTI

Deniz Pala, Murat Can Bölükbaşı, Mustafa Gürkan Varlık, Özgür Çek, Fırat Küçükgülmez,