Salih Ertaçoğlu yazdı.

Bir ülkede Anayasa Mahkeme kararları uygulanmıyor. Egemenliği, çeşitli düzenlemelerle siyasi liderlerin keyfi kararlarına terk edilen TBMM, gerektiği gibi kullanmaktan uzaklaştırılmış sistem tek kişinin kararlarına boyun eğer konuma getirilmiştir.

İstanbul B.Ş. Bld. Başkanlığını kaybettiklerine şaşkına dönenler, yalan ve iftiralarıyla, YSK’yı yanıltarak seçimi iptal ettirenler 2. Seçimin sonunda yedikleri büyük tokadı unutmuş gibiler. 806 bin fark yediler.

Sayın İmamoğlu 2024 seçimlerinde de, iftiralara, yalanlara, baskılara ve iktidarın tüm gücüne rağmen yine de 1 milyon oy farkıyla rakiplerini 3. Defa nakavt etmiştir. GERÇEK BUDUR.

Uzun süredir alıştıkları, diledikleri gibi kullandıklarını kaybedeceklerini bilerler çare arıyor. Sayın İmamoğlu’na kumpasla “AHMAK” sözü sonucu, siyasi yasak getirmek için hakimini değiştirip karar çıkartanlar, şimdi istinaf mahkemesini kullanmak hevesinde oldukları medya haberleriyle anlaşılıyor.

Anayasanın uygulanmadığı ülkemizde yerel yargının da nasıl baskıya maruz bırakıldığı gözler önündedir.

Aziz milletimiz İmamoğlu’nu çok sevmiştir.

Ne yaparsanız yapın millet kararını vermiş, sizleri yolcu etmek istiyor. Kendinize meşgul olacağınız yeni işler bulabilirsiniz.

Korkunun ecele faydası yok.

Ne pişirdiyseniz kaşığınıza mutlaka gelecek, sizler de, acı da olsa, pişirdiğinizi yiyeceksiniz.

İmamoğlu’na ceza verdirseniz, bilin ki aday KİM olursa olsun sandığın dibinde kalacaksınız.

Türk Milletini tanımayanlar, hiç sıkılmadan, utanmadan “Yeni Anayasada ilk 4 madde dahil hepsi görüşülecek.” açıklamasını yapabilir konuma gelmişlerse, yazıklar olsun bu milletin verdiklerine. Haram olsun, zıkkım olsun.

Sevgi ve saygılarımla…