Salih Ertaçoğlu yazdı.

TV'lerin ana haberlerinde ve alt yazılarında anlatılıyor: "Ülkemizi gri listeden çıkardık!" Güzel de gri listeye bu güzel ülkeyi, Devleti sokan yönetim aynı kişiler değil mi? Gri listede "KARA PARALARIN AKLANDIĞI, TERÖRE FİNANS DESTEĞİ SAĞLAYAN YÖNETİMLERE UYGULANAN ONUR KIRICI TUTUM SONUCU" verilen notlardan zamanında har vurup harman savuranlar,  tasarruf diyenlere 'ÇEREZ PARASI' benzetmesi yapan yönetim ve Bakanları aynı kişiler, bugün çerez parasına ülke muhtaç hale getirilmiş, dar gelirli eziliyorsa bunun hesabına sandıkta bu aziz millet soracaktır. 31 Mart'ta olduğundan daha şiddetli bir şekilde tokatı yiyecekler.
Asgari ücrete zam yok. Emeklinin bir bölümü açıklanacak enflasyon farkı kadar zam alabilecek, o da azami %20-25 oranında.
Temmuzun birinde milletvekillerine 29 bin TL maaş zammı, Bakanlara 49.000 TL zam yapılacak. Tasarruf tasarruf diye milleti kuru ekmeğe mahkum eden zihniyet almasın bu yoklukta maaş zamlarını, milletin sıkıntısını paylaşsınlar, bakalım nasıl olacak?
Hukukun rafa kaldırıldığı, yapanın yanına kâr kaldığı ülkemizde güven de sıfırlanıyor.
Dün düşman, katil, terörist diye suçladıklarımıza, ülke ekonomisini, sosyal yaşantıyı felç ettikten sonra "ESED" bugün "SAYIN ESAD" yapılabiliyorsa son çivi de yerinden çıkarılmış demektir.
Nasıl bir yönetimle idare edildiğimize başka belge gerekir mi?
Yandaş, dalkavuk medya da artık örtemiyor, gizleyemiyor.
Binlerce trol de haybeden besleniyor.
Milletimiz bu numaraları artık yemiyor haberiniz olsun.
Sevgi ve saygılarımla.