Salih Ertaçoğlu yazdı.

Çeşitli hain odaklar, T.C. Devletimizi tanımak istemiyor.

Bazen sinsice planlar, açıklamalar, bazen de kendilerinde bir varlık varmışçasına utanmadan ahkam da keserler, aziz milletimizi “AHMAK” olmakla da itham ederler.

AKP iktidarının tek başına yeterli olmadığı aşikâr. Cumhur ittifakı olarak, MHP, HÜDAPAR, BBP belki başkaları da olabilir, tümü Cumhur ittifakıdır. Uygulanan ekonomik durumlar, yasalara aykırı iş ve işlemler birlikte kararlaştırılmış uygulamalardır. Bunlardan Hüdapar’ın Genel Başkanı “Biz dördüncü maddenin kaldırılmasını talep ediyoruz.” demiştir.

Anayasanın 4. Maddesi ilk üç maddesinin değiştirilemeyeceği, değişikliğin teklif dahi edilemeyeceğini içeren maddedir.

4. Madde yok edildiğinde ilk 3 madde çoktan iptaldir.

Bu konuyu sadece Hüdapar mı gündeme getiriyor? Daha bir iki ay önce AKP’nin Genel Başkan Vekili Hayati YAZICI “Anayasanın birinci maddesinden başlayarak değiştirmek gerekiyor.” Açıklamasını yapmıştı. Herkes sus pus kalıverdi.

Türk’üm diyen, milliyetçiyim diyenler, laiklik, demokrasi olsun, insan hakları, sosyal adalet, eşitlik olsun diyenlerden bir bölümü açık net tavır koyarken diğer bir kısmı ise konuyu geçiştirmenin kolaycılığını tercih ediyor.

Bu aziz milletin ekmeğini yiyerek palazlanmış, makam mevki sahibi olmuşların, bu ihanetlere seyirci kalmaları asla kabul edilemez. “Kurtuluş Savaşı’nı keşke Yunan kazansaydı”nın kafası hariç.

Birilerine de ellerindeki koltuklar, Türk Milletinin çok yüce saydığı değerlerden, daha önemli geliyor. Allah bu koltuk hastalarına şifalar ihsan eylesin.

Aziz milletimiz bu yaşananları, yaşatılanları ibretle ve üzüntüyle seyrediyor. Karanını veriyor.

Üzerine defalarca yemin edenlerin, yeminlerine de ihanet ettikleri aşikâr.

Mevcut Anayasayı tanımayanları biz hiç tanımıyoruz.

Yeminine sadık olmayanların hiçbir işine güven de asla olmayacaktır.

Sevgi ve saygılarımla…