Salih Ertaçoğlu yazdı: "Boşuna kürek çekmeyin, millete yaşattıklarınız bugün de aynen devam ediyor."

Bu ülkede 2002’den günümüze tek başına, bazen de kendilerine gizli ortak bularak yönetmiş, şimdiye kadar hiçbir iktidara nasip olmayan yetkiler verilmiş AKP vardır.

Ülkemizi 2002 değerleriyle mukayese ettiğinizde yoksullaşmış, kamu yatırımlarının çoğu satılmış, kapatılmış, paramızın değeri sıfırlanmış bir Türkiye’miz var. “Nas var” denilmiş, paramız pul olmuş, döviz başını almış gitmiş, kur korumalı mevduat icat edilmiş, parası olan katmerli zenginleşmiş, orta direk yok olmuştur. Anayasa ayaklar altına alınmış, Anayasa mahkeme kararları yok sayılmıştır. Mevcut Anayasaya uymayan, yok sayan siyasi iktidar ve destekçileri tutturmuş “Yeni Anayasa.” Niçin? Koltuklara bir dönem daha yapışabilmek için. Sizin için, anayasa var olmuş, yok olmuş ne ifade eder ki, TBMM bile keyfi olarak anayasa mahkemesi kararları ikinci planda değerlendirip yerel mahkeme kararını kabul ettirmiş, anayasa ihlal suçu alenen işlenmiştir. Hukuk rafa kalkmış, kişilere, yakınlığa göre yargı tanzim edilmiştir.

Koltuklarını korumak amaçlı, dün küfürle andıklarına bugün şirinlik yapanlar, yeniden bir çözüm süreci adı altında, tavizler vererek koltuklarına yapışanlar, milletimizin ferasetini halâ anlamamışlar. Yeter artık bu milletin çektikleri.

Rakip görülenlere yeri geldiğinde her türlü yetkiler kullanılarak kumpaslar, şantajlar rahatça kuruluyor.

Bunlar Feto ile kol kola ülkeyi dizayn ederlerken bu ülkede, Ergenekon, balyoz, ıslak imza, komutanlara suikast adı altında onlarca kumpası da birlikte kurduklarını aziz millet asla unutmadı.

Hukuku guguk yapanlar, “DEMOKRASİ BİZİM İÇİN AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR” diyenler kendi koltukları için düzenlemelere yelteniyor.

Boşuna kürek çekmeyin, millete yaşattıklarınız bugün de aynen devam ediyor. Millet fakirleşmiş geçim derdi çekiyor. Ne anlatıyorsunuz?

Sevgi ve saygılar.