Salih Ertaçoğlu yazdı.

Yerel genel mahalli idareler seçimleri 31 Mart’ta gerçekleştirilmişti.

Şehrimiz merkez Belediye Başkanlığı seçimini de MHP’den aday olan, rahmetli Valimiz, 7’den 70’e herkesin sevgisine mazhar olmuş Recep YAZICIOĞLU’nun evladı sayın M. Kemal YAZICIOĞLU büyük bir farkla kazanmıştı.

Çarşamba günü kendilerini ziyaret imkanım oldu, tanıştık, sohbet ettik. Görev yapmaktan büyük onur ve gurur duyduğum 40 yıllık Belediyecilik dönemiyle ilgili, şehrimizin beklediği önemli hizmet öncelikleri konusunda görüşlerimizi arz ettim.

Eski bir Belediye Yöneticisi olarak daha danışma masasından başlayıp özel kalem md. ve sekreteryanın gösterdikleri yakın ilgiye çok teşekkür ediyorum.

Değerli Belediye Başkanımız sayın YAZICIOĞLU olmak üzere, Belediye Meclisinin değerli üyeleri, her yükü omuzlarında taşıyıp hemşehrilerimize hizmetleri getiren çalışkan, vefakâr Belediye çalışanlarımızın da aynı “dönüşüm” heyecanına büyük katkılar vereceklerinden asla şüphem yoktur. Çalışma, hizmet, heyecan zaten vardır.

Rahmetli Valimiz Recep YAZICIOĞLU ile rahmetli Belediye Başkanımız Hüdayi SAYIBAŞ çok iyi anlaşmışlar, şehrimize hizmetler vermişlerdir. Unutulmaz bir dönem yaşanmıştır.

Birinci derece deprem kuşağındaki şehrimizde kaliteli inşaat için şart olan beton santral tesisleri ilk defa bu dönemde kazandırılmış, köy okulları, sağlık ocakları birçok resmi kurum bu beton santrali betonuyla yapılabilmiştir.

Rahmetli Yazıcıoğlu sadece Tokat’ımızın değil tüm Türkiye’nin sevilen Valisi olmuştur. Aynı sevgi devam etmektedir. Mekanı cennet olsun. Sevgisi de örnek olsun.

Sevgi ve saygılarımla…