Spor Ateşi köşesinde Çetin Kamil Genç, Bulvarspor - Tokat Belediyespor maçını değerlendirdi.

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta 4. hafta sonunda da Tokat Belediye Plevnespor galibiyetle tanışamadı. 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle toplamda 2 puan alan Tokat temsilcisi, kendinden beklenen oyununu 4 hafta geçmesine rağmen bir türlü ortaya koyamadı.

Ligde alttan 2. sırasında bulunan ve daha önceki 3 maçta 3 yenilgi ile puansız olarak Tokat Belediye Plevnespor karşısında çıkan İstanbul ekibi Bulvarspor ile İstanbul’da karşılaşan Tokat temsilcisi, 90 dakika sonunda 0-0 berabere kalarak, taraftarlarına üzüntü yaşattı. Rakibi de ilk puanını aldı.

Her ne kadar deplasmanda alınan bir puan iyi olsa da, siz bu maça 3 puan almak için gidiyorsunuz ve rakip ligin en zayıf ekiplerinden biri. Siz bu maçı mutlak galibiyetle kapatmanız gerekirdi, siz bu gibi takımları yenemezseniz hangi takımı yeneceksiniz?

Bakın yeni kurulan Yönetim Kurulu hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı, ellerinden ne geliyorsa fazlasıyla yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar, sağ olsunlar. Ancak sizler, sizlerden istenilen o güzel oyunu bir türlü sahaya koyamadınız. Bu takım ligde ilk beşe girmesi parolası ile kuruldu ancak sizlerden beklenilen olmadı. Ligin 4. haftası sonu 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 2 puan toplandı.

Yönetim vakit geçirmeden bu kötü gidişata bir an önce dur demeli ve acilen radikal kararlar almalıdır, yoksa yarın çok geç olabilir.

Sevgili futbolcu kardeşlerim, taraftar sizden sahada mücadele eden, savaşan, rakibe baskı kuran ve bir an önce galibiyete ulaşacak oyun bekliyor. Bakın o sırtınızda taşıdığınız formanın ağırlığını bilin ve sahada ona göre mücadele edin. Bu yazdıklarımı sahada uygularsanız mutlaka iyi oyun ve peşinden de galibiyetler gelecektir.

Umarım bundan sonraki maçlarda sahada çok daha farklı bir takım görürüz. Çünkü herkesin beklentisi bu yönde. Bundan sonraki oynanacak maçlar umarım çok daha  iyi olur.

Ligin 5. haftasına girdiğimizde, Tokat Belediye Plevnespor’un rakibi 23 Elazığ FK olacak. Rakip son oynağı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi almışlar, ligde 3 puanla 11. sırasında bulunuyorlar. Tam bir beraberlik takımı. Bu maç Tokat temsilcisi için dönüm maçı olmalı ve rakibini yenerek ilk galibiyetini almalıdır. Umarım Tokat temsilcisinin kendi sahasında oynayacağı bu maç sonunda gülen taraf biz oluruz. Şimdiden başarı dilerim.