Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız” Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız”

Haber-Foto: Mustafa Işık

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa, yarın büyük bir heyecana ev sahipliği yapacak. Galatasaray ve Beşiktaş, bu prestijli kupayı kazanmak için karşı karşıya gelecek.

2006'dan bu yana düzenlenen ve eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında gerçekleştirilen bu organizasyon, geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş arasında oynanacak.

Süper Kupa mücadelesi, İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirilecek. Karşılaşma saat 20:45’te başlayacak ve ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Untitled Project (2)-1

“Maçın Sonucunu Tahmin Etmek Zor, Ama Gönlümüz Beşiktaş’tan Yana”
Tokat Belediye Plevnespor'un Teknik Direktörü Yusuf Tokaç, 3 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçına dair değerlendirmelerde bulundu. Kariyerinde Beşiktaş forması giyen Tokaç, Tokat Hürsöz’e yaptığı açıklamada, karşılaşmanın sezon başı olması nedeniyle tahmin yapmanın zor olduğunu belirtti.Whatsapp Image 2024 08 02 At 12.09.16Tokaç, “Galatasaray geçen sezonu iyi bir şekilde tamamladı ve kadrosunu korurken, üzerine yeni transferler yaptı. Öte yandan, Beşiktaş'ta önemli bir değişim yaşanıyor. Takım, eksiklerini gidermeye çalışıyor ve bu durum maçın sonucunu etkileyebilir. Galatasaray şu an bir adım önde gibi görünse de Beşiktaş’ın yaptığı transferler de dikkate alınmalı.” dedi.

Teknik direktör, sezon başı olduğu için maçın nasıl geçeceğinin kestirilemeyeceğini ifade etti. “Lig başladıktan sonra gerçek rekabetin ortaya çıkacağını düşünüyorum. Bu sezon başı maçlarının ekstra geçeceğini sanmıyorum. Ancak, tabii ki gönlümüz Beşiktaş’tan yana. Maçın sonucuna dair tahminim ise beraberlik.” şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa Işık