Cuma akşamlarının popüler dizisi "Yalı Çapkını", geçtiğimiz hafta yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıktı. Gaziantepli güçlü bir ailenin sorumsuz oğlu Ferit’in evlenme macerası ve ailesinin onaylamadığı bir gence aşık olup İstanbul’a kaçan Seyran’ın hayat hikayesini konu alan dizi, yıldız oyuncu kadrosu ve çarpıcı olay örgüsüyle büyük bir ilgi topluyor. Ancak dizinin çekimlerinin yapıldığı tarihi yalı, satışa çıkarıldı. Bu durum dizinin geleceği hakkında bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Sakıp Sabancı Yalısı Satışta

Dizinin çekimlerinin yapıldığı İstanbul Beylerbeyi’nde yer alan tarihi Sakıp Sabancı Yalısı, satışa çıkarıldı. Yalı için biçilen fiyat tam 1 milyar 250 milyon TL. Popüler bir emlak sitesinde yer alan ilana göre, yalının yeni sahibinin kim olacağı ve dizide kullanılmasına izin verip vermeyeceği merak konusu. Bu gelişme, dizi ekibi ve izleyicileri arasında tedirginliğe neden oldu. Şu an için dizinin çekimlerinin etkilenip etkilenmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Altın yatırımcısı için altın fırsat! Altın yatırımcısı için altın fırsat!

Yalı Kiradaydı

Yalı, Sabancı Ailesi’nden Dilek Sabancı’ya ait olup, iki yıl önce 600 bin TL bedelle kiraya verilmişti. Kiradan elde edilen gelir ise engelliler yararına kullanılmaya devam ediyordu. Şimdi bu tarihi yapının satılmasıyla birlikte, hem gayrimenkul piyasasında hem de dizinin hayranları arasında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. İstanbul Boğazı’nın simge yapılarından biri olan yalının satış süreci, geniş bir kitlenin ilgisini çekiyor. Yalının yeni sahibinin kim olacağı ve bu tarihi yapının akıbeti, kamuoyunca yakından takip ediliyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu