Yalı Çapkını’nın Geleceği Tehlikede! Satışa çıktı Yalı Çapkını’nın Geleceği Tehlikede! Satışa çıktı

Paris 2024 Olimpiyatlarında Tokatlı milli Tekvandocu Emre Kutalmış Ateşli, 09 Ağustos’ta ilk müsabakasına çıkacak. Antrenör Turan Güldür, Tokat’ın ve Türkiye’nin gururu sporcusundan ilk kez katıldığı Olimpiyatlarda madalya bekliyor.

Paris 2024 Olimpiyatları’nda yarışacak Türk Tekvando Milli Takımı’nın Tokatlı milli sporcusu Emre Kutalmış Ateşli 09 Ağustos’ta ilk müsabakasına çıkacak. İlk kez Olimpiyatlarda yarışacak milli tekvandocu madalyaya ulaşacak sporcular arasında gösteriliyor.

TOKAT’TA UÇTU SPOR VE PLEVNESPOR’UN GÖZ BEBEĞİ

05 yaşında iken Tokat Uçtu Spor Kulübü ve sonrasında Tokat Belediye Plevnespor Kulübü’nde antrenör Turan Güldür ile yetişen Emre Kutalmış Ateşli, elde ettiği başarılarıyla adından söz ettirmekte. Ateşli’nin bu kez Olimpiyat Madalyasına ulaşması tüm Tokatlıların temennisi oluyor. Türk Tekvando Milli Takımı ile kampta olan Emre Kutalmış Ateşli, 03 Ağustos’ta Paris’e gidecek. İlk müsabakasına 09 Ağustos 2024 Cuma günü çıkacak. + 80 kg.’da 16 sporcu arasında madalya için yarışacak Emre, 23 yaşında Olimpiyata katılan en genç sporcu olacak. 5 yaşında Tokat’ta spora başlayan Emre’nin kariyerinde 2013’te Minikler Türkiye Şampiyonu, 2015’te Yıldızlar Türkiye Şampiyonu ve Avrupa Şampiyonu, 2017’de Gençler Avrupa Şampiyonu, 2018’de Gençler Dünya Şampiyonu, 2018’de Ümitler Avrupa Şampiyonu, 2021’de Büyükler Avrupa Şampiyonu, 2023’te Büyükler Dünya Üçüncülüğü yer alıyor.

ANTRENÖR TURAN GÜLDÜR’DEN HAYIR DUASI

            Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Tekvando Antrenörü Turan Güldür, milli sporcusu Emre Kutalmış Ateşli’ye başarı dileklerini, dualarını gönderdi. Tokat Hürsöz Gazetesinde Sorumlu Yazı İşleri Müdürü gazeteci Fatih Kılıç ile sohbet eden ve milli sporcusu Emre Kutalmış Ateşli için “Tokat’ın ve Türkiye’nin gururu” diyen Antrenör Turan Güldür, güzel dilek ve dualarını dile getirdi. Güldür “Emre yavrumuz bize geldiğinde daha 5 yaşındaydı. Fiziğiyle olduğu kadar karakter ve kişiliğiyle dikkat çekmekteydi. Elimizde büyüdü. Başarılarıyla adından övgüyle söz ettirdi, Türk’ün adını, bayrağını gönderlere taşıdı. Ve tüm başarılarının üzerine şimdi de Paris Olimpiyatlarında 23 yaşında en genç Türk sporcusu olarak yarışacak. O Tokat’ın, Tokatlının, Türkiye’nin gururu. 09 Ağustos’ta ilk müsabakasına çıkacak. Cenab-ı Allah güç, kuvvet versin. Hayırlı haberleri için ekran başında duacı olacağız.” dedi.

Muhabir: Elvan Mert