Haber: Mustafa Işık

Başkan Aydın Arslan: "Güçlü Bir Takım Kurarak Reşadiye’yi Marka Haline Getirmeyi Hedefliyoruz" Başkan Aydın Arslan: "Güçlü Bir Takım Kurarak Reşadiye’yi Marka Haline Getirmeyi Hedefliyoruz"

Tokat Belediye Plevnespor’un Teknik Direktörü Yusuf Tokaç, takımın kamp dönemi ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Tokaç, “Şu ana kadar çalışmalar güzel gidiyor, Allah'a şükür. Hiçbir sıkıntı yok. Transfer çalışmaları da devam ediyor. Futbolcuları görüyoruz, tanıyoruz; onlar da bizi tanıyorlar. Tanıma süreci yaşıyoruz, bu çok önemli.” dedi.

Kamptaki performansları değerlendiren Tokaç, “Beklentilerimiz doğrultusunda iyi performans gösteren futbolcular var, alt seviyede kalan futbolcular da bulunuyor. Onlar hakkında değerlendirmeler yapacağız. Hep beraber oturup konuşacağız. Perşembe günü son maçımızı oynayacağız, ona göre daha net bilgi verebiliriz.” ifadelerini kullandı.Whatsapp Image 2024 08 02 At 12.09.16-1Sistem hakkında bilgi veren Tokaç, “Kampta mücadele olarak daha iyi bir performans sergiledik, ancak sistem olarak tam oturmuş değiliz. Bu da zamanla olacak, bir anda gerçekleşmez. Antrenmanlarla beraber daha da iyi olacak ve zamanla oturacak. Çünkü birbirini tanımayan çok futbolcu var ve birçok futbolcu alındı. İmkanlarımız doğrultusunda futbolcu almaya çalıştık. Memnun kaldığımız futbolcular var, kalmadığımız futbolcular da bulunuyor. Onlar hakkında da değerlendirme yapacağız. Sonrasında birkaç transferle yolumuza bakacağız, Allah izin verirse.” şeklinde konuştu.

Tokaç, Tokat’a dönüşün bu Cuma yapılacağını ve antrenmanların ondan sonraki Salı başlayacağını belirtti.

Editör: Mustafa Işık