2024-2025 sezonunda Tokat 1. Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Tokat Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü (ASP-GSK), zorlu rakipleriyle Play-Off hedefi doğrultusunda sahaya çıkmaya hazırlanıyor. ASP-GSK’nın Teknik Sorumlusu Zafer Karkacıer, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a yaptığı açıklamalarda, takımının hedeflerini ve ligin yapısını değerlendirdi.

Temsilcilerimizin Mücadele Ettiği Ligin Adı Değişti Temsilcilerimizin Mücadele Ettiği Ligin Adı Değişti

Karkacıer, gruptaki rekabetin zorluğuna değinerek, "Öncelikle tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Grubumuzu değerlendirdiğimde, bölgesel bir ayrım yapılmış olsa da oldukça güçlü bir grup oluşmuş bizim. Geçen sezon amatörden düşen Niksar burada, Erbaa da güçlü bir ekip. Bizim grupta güçlü takımlar toplandı diyebilirim. Ancak biz de elimizden gelen mücadeleyi gösterip Play-Off'lara kalmayı ve karşı gruplardan rakiplerimizi iyi analiz etmeyi hedefliyoruz. Bence güçlü takımlar belki ayrılabilirdi. Bu yönde düşünüyorum. Toplantıda bulunamadım çünkü şehir dışındaydım ama alınan karara saygı duymak gerekiyor.” dedi.Tokat Aile Sosyal Politikalar Gençlik Ve Spor Kulübü (Asp Gsk) Teknik Sorumlusu Zafer Karkacıer"Elimizdeki Kadro ile Mücadele Ediyoruz"
Mütevazi bütçeleriyle dikkat çeken ASP-GSK, son yıllarda Play-Off’lara kalmayı başaran takımlardan biri. Karkacıer, kulübün bütçe kısıtlamalarına rağmen oyuncularının özverili performansıyla başarı elde ettiklerini belirtti: "Bizim belirli bir bütçemiz yok. Çocuklarımız sağ olsunlar, canla başla ve büyük bir özgüvenle mücadele ediyorlar. İkili ilişkilerimiz sayesinde bu süreci devam ettiriyoruz. Diğer kulüplerin bütçesi olduğundan, sahada dışarıdan getirdikleri kaliteli oyuncularla yer alabiliyorlar. Ancak biz de kendi içimizdeki oyuncuların özgüveni ve başarısıyla yıllardır aynı kadro ile mücadele ediyoruz. Bizi takip ediyorsanız, kadromuzu pek değiştirmediğimizi fark etmişsinizdir." diye konuştu.

Zafer Karkacıer, her sezon olduğu gibi bu yıl da Play-Off’lara kalma hedeflerini vurgulayarak, "Biz de elimizden geleni yaparak Play-Off'lara kalmaya çalışacağız inşallah." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Tokat 1. Amatör Ligi A Grubu’nda kıyasıya mücadele verecek takımlar arasında Erbaa Ayturan Spor Kulübü, Erbaa 2023 Spor Kulübü, Erbaa Güreş İhtisas Spor Kulübü, Niksar Belediye Spor Kulübü ve Reşadiye Termal Spor Kulübü bulunuyor. ASP GSK’nın zorlu rakipler karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Editör: Mustafa Işık