Haber-Foto: Mustafa Işık

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Niksar Belediyespor Kulübü Başkanı Şükrü Kiriş, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a 2024-2025 sezonu Tokat 1. Amatör Ligi hakkındaki görüşlerini paylaştı. Kiriş, bu sezon genç bir kadro ile sahaya çıkacaklarını belirterek, iddialı bir kadro kurma hedeflerinin önümüzdeki sezona kaldığını ifade etti.

"Gençlerle Sahada Olacağız"
Başkan Kiriş, kulübün finansman sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti ve şunları ekledi:
"Bu sene Niksar Belediyespor olarak, sahaya gençlerle çıkacağız. Üst seviyede bir kadro kurmayacağız. Önümüzdeki sezon, finansman sorununu çözdüğümüzde iyi bir kadro kurarak tekrar iddialı olmayı hedefliyoruz."Tokat Askf’da 4. Işkın Dönemi (7)-1Altyapı Sorumlusu Aziz Dizlek ile Anlaşma Sağlandı
Altyapıya da önem verdiklerini vurgulayan Kiriş, altyapı sorumlusu olarak Aziz Dizlek ile anlaştıklarını duyurdu.

"Bölgesel Lig Uygulaması Daha İyi Olabilirdi"
Bölgesel lig sistemine geçilmesi konusuna da değinen Kiriş, "Aslında bölgesel lig uygulaması, ekonomik durumu iyi olan kulüpler için daha fazla maç oynama şansı açısından iyi olabilirdi. Ancak kulüplerin ekonomik durumu zayıf olduğu için bu sisteme geçildi. Maç sayısının az olması, üst liglerdeki takımlarla mücadeleyi zorlaştırıyor." dedi.

"2024-2025 Sezonu Hayırlı Olsun"
Son olarak tüm takımlara başarılar dileyen Kiriş, "2024-2025 sezonu Tokat 1. Amatör Ligi takımlarımıza hayırlı olsun, kazasız bir sezon diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Mustafa Işık