Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, öğrencilerle buluştu Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, öğrencilerle buluştu

Haber: Mustafa Işık

2024-2025 sezonunda Tokat 1. Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Erbaa 2023 Spor Kulübü'nün Teknik Sorumlusu Menderes Kurt, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık'a özel açıklamalarda bulundu. Kurt, sezon hazırlıkları ve hedefleriyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

“Gruplar Fazla, Sıkıntı Yaratabilir”
Kurt, sezonun zorluklarına dikkat çekerek, “Birkaç grup fazladan eklenmiş, sıkıntı yaratabilir. Oynayacağımız toplam on maç var. Eğer bir takım çekilirse, eksik kalırız. Zaten burada üç tane Erbaa takımı var. Bilemiyorum, inşallah hayırlısı olur. İyi olmuş diyelim.” ifadelerini kullandı.

"Geçen Sene BAL Hedefimiz Vardı, Olmadı"
Geçtiğimiz sezon yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle takıma fazla vakit ayıramadığını belirten Kurt, “Bu sene hastalandım, takımla pek ilgilenemedim. Hastanede yattım bir süre. Geçen sene BAL Ligi’ne çıkmayı hedefliyorduk ama olmadı. 25 senedir hocalık yapıyorum, ilk defa bir maça bu kadar üzüldüm, bir türlü olmadı. Üstelik bir de 10 kişi kalınca işler iyice zorlaştı.” dedi.Erbaa 2023 Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Menderes Kurt-1"Bu Sezon Hedefimiz BAL Ligi"
Bu sezonki hedeflerine değinen Kurt, BAL Ligine yükselmeyi hedeflediklerini vurguladı. “Bu sezon hedeflerimiz yüzde yüz BAL Ligine çıkmak. Şu anda sadece Tokat’taki çocuklarla oynayacağız. Transfer yapmayacağım ama devre arasında ortama bakacağız ve hamleleri yapacağız.” dedi.

"Para Harcamadan Olmuyor, Ekonomisi Var"
BAL Liginde Tokat’tan bir takım olmamasının diğer takımları motive ettiğini ve çekişmeli bir sezon geçeceğini belirten Kurt, ekonomik desteğin de önemine değindi: “Para harcamadan olmuyor, işin ekonomisi var. Geçen sene çok iyi bir takımım vardı ama olmadı. Organize olamayınca sonuç alınamıyor. Bu sene ise mutlaka başarılı olmalıyız. Birkaç yerden iyi destek alıyoruz ama devre arasını beklemek lazım. Asıl hamleleri o zaman yapacağım.” diye konuştu.

"Antrenmanlar Başlıyor"
Kurt, “Önümüzdeki hafta Pazartesi antrenmanlara başlıyoruz. Malzemelerimiz geliyor, yavaş yavaş tempomuzu artıracağız.” diyerek sezonun hazırlıklarına başladıklarını duyurdu.

382822843 334605275770199 3522897784603581788 N

Erbaa 2023 Spor Kulübü, bu sezon BAL Ligi hedefiyle iddialı bir şekilde Tokat 1. Amatör Ligi'nde mücadelesini sürdürecek.

Editör: Mustafa Işık