Haber: Mustafa Işık

2024-2025 sezonu Tokat 1. Amatör Ligi grupları ve fikstürü, yapılan toplantıda açıklandı. Bir sezonluk aranın ardından yeniden sahalara dönen ligin köklü takımı Reşadiye Termal Spor Kulübü, A Grubu'nda Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü (ASP GSK), Erbaa Ayturan Spor Kulübü, Erbaa 2023 Spor Kulübü, Erbaa Güreş İhtisas Spor Kulübü ve Niksar Belediye Spor Kulübü ile mücadele edecek.

Reşadiye Termal Spor Kulübü

Çağdaş Atan: "Uzun zaman sonra mağlup olduk" Çağdaş Atan: "Uzun zaman sonra mağlup olduk"

"Tek grup daha iyi olurdu"
Reşadiye Termal Spor Kulübü Başkanı Aydın Arslan, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a grubunu değerlendirerek sezona dair görüşlerini paylaştı. Arslan, “Yeni sezon, Tokat Amatör Ligi’ndeki tüm ilçe takımlarımıza hayırlı olsun. Ben katılamadım, arkadaşlar bölgesel bir lig istemiş ve bu karar alınmış. Ben ise tek grup yapılmasını savundum, çünkü iki grup yapmak gereksizdi. Tek grup olsaydı daha fazla maç olur, takımlar daha hazır hale gelirdi.” dedi.

"İyi bir ekip kurmayı planlıyorum"
Sezon hazırlıkları hakkında da bilgi veren Arslan, kulübün tesis anlamında herhangi bir sorunu olmadığını, Termal otelde konaklama ve antrenman imkanlarının hazır olduğunu belirtti. "8-9 oyuncu alıp, buradaki genç oyuncularla harmanlayarak iyi bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Reşadiye’nin BAL Ligi’ni hak ettiğini düşünüyorum. Rahmetli başkanımız Hakkı Ünal da bunu çok isterdi." diye konuştu.Reşadiye Termal Spor Kulübü Başkanı Aydın Arslan"İş adamlarını bir araya getirmeyi planlıyoruz"
Başkan Arslan, güçlü bir takım kurarak şehri bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. "İş adamlarımızla görüşeceğiz ve şehre sahip çıkarak Reşadiye’yi bir marka haline getirmek istiyoruz. Birlikte karar verip, yola çıkacağız." dedi.

"Bir hafta içinde hocayı netleştireceğiz"
Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirten Arslan, BAL Ligi tecrübesi olan bir hocayla görüştüklerini ve en geç 10 gün içinde transfer çalışmalarına başlamayı planladıklarını söyledi. 

Editör: Mustafa Işık