MKE Ankaragücü’nde Kenan Koçak dönemi MKE Ankaragücü’nde Kenan Koçak dönemi

Haber: Mustafa Işık

Yeşilyurt Belediyespor Başkanı Yusuf Aydoğan, 2024-2025 sezonu Tokat 1. Amatör Ligi'ne yönelik değerlendirmelerde bulundu. Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a konuşan Aydoğan, takımının hedeflerinden ve yeni sezon hazırlıklarından bahsetti.

"Geçen Sene Kimse Bizi Hesaba Katmadı Ama Final Oynadık"
Geçtiğimiz sezona değinen Aydoğan, "Yeşilyurt Belediyespor olarak geçen sene kimse bizi hesaba katmadı ama final oynadık. Bu sene de inşallah hedefimiz yine final." ifadelerini kullandı. Aydoğan, başarıyı sürdürmek için yeni sezona kararlılıkla hazırlandıklarını belirtti.Whatsapp Image 2024 09 17 At 11.54.37

Yeni Teknik Direktör: Engin Selvi
Aydoğan, teknik direktör değişikliğiyle ilgili olarak, "Bu sene teknik direktörümüz Engin Selvi hoca olacak. Hocamıza güvendiğimiz bir plan hazırladık, herhangi bir sıkıntı yok." dedi. Engin Selvi'nin takım üzerindeki etkisine güvenen Aydoğan, bu sezon da iddialı olduklarını vurguladı.

Kadro Büyük Ölçüde Korunuyor
Yeşilyurt Belediyespor’un kadro durumu hakkında bilgi veren Aydoğan, "Geçen seneki kadromuz büyük ölçüde devam ediyor. Üstüne iki-üç oyuncu eklemeyi planlıyoruz, özellikle Sulusaray'dan birkaç transfer yapmayı düşünüyoruz." diyerek, transfer çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Bölgesel Sisteme Eleştiri
Aydoğan, yeni sezonda uygulanacak bölgesel lig sistemine yönelik eleştirilerde de bulundu. "Bölgesel olmasını açıkçası doğru bulmuyorum. Çünkü güçlü takımlar diğer bölgede kaldı. Oradan çıkan dört takım, bizim gruptaki takımlara karşı daha güçlü olacak. Bu durum gruplar arasında dengesizlik yaratabilir, bu tarafın birincisi veya ikincisi biraz daha güçsüz kalabilir." ifadelerini kullanan Aydoğan, bu sistemin ligde dengesizlik yaratabileceğine dikkat çekti.

Yeşilyurt Belediyespor, 2024-2025 sezonuna büyük bir çalışma ve yüksek hedeflerle hazırlanıyor. Takım, yeni transferlerle daha da güçlenmeyi ve yeniden final oynamayı hedefliyor.

Ekran Alıntısı-42

Editör: Mustafa Işık