Teknik Direktörün Gözüyle / Ercan Süsoy yazdı.

Gazetemizin köşesinde, bu sezon ilk yazımıza maalesef Tokat Futbolunda bir ilk olan ve şahsım tarafından kurulan Tokatspor (Tokat Belediye Plevnespor) Futbol Okulumuzu, beraber çalıştığımız futbolcumuz Bünyamin Eşmeler hocayla beraber karar vererek, Dünyada her şeyde bir son olduğu gibi kapatmaya karar verdik. Bu konuda bu satırlarda Tokatlı sporseverleri bilgilendirmek istedim.

            Evvela şunu belirtmek isteriz. Bu kararı verirken Tokat’ımızda futbolla ilgilenen herhangi bir kuruluş, herhangi bir kulüp, herhangi bir spor kimliği olan şahısların şöyle veya böyle telkinleri, davranışları gibi her türlü sebepler bizi bağlamadı. Yukarda da belirttiğim gibi dünyada her şeyin bir başlangıcı bir sonu olduğu gibi 2001 yılında Tokat’ta bir futbol okulu, eski halı sahada, İstanbul, Ankara’da kurulmuş futbol okulları gibi Tokat’ımızda da böyle bir futbol okulunun kurulmasını arzu etmiştik. O zamanlar kendi çocuklarımız, mahallelerden bulduğumuz çocuklar, halı sahamızda oynamaya gelen genç futbolcuların yer aldığı futbol okulumuzu açtık.

            Futbol okulumuzda bugünlere gelene kadar ülke futbolunda önemli yerlere gelen BÜNYAMİN EŞMELER adlı futbolcumuzla bugünlere kadar beraber olarak devam ettik.

            Futbol okulumuzda o yıllardan bu yıllara kadar Tokat ve ülke futbolunda adından bahsettiren Bünyamin Eşmeler, Ahmet Katırcı, Selahattin Külcüoğlu, Gökalp Seçal, Mehmet Önkuzu, ilaveten son yıllarda da Tokat Belediye Plevnespor takımımızın sağ stoperi Berk Kal, Şifo Mehmet, Samet, Alparslan gibi daha isimlerini hatırlayamadığımız çok genç futbolcularımız futbola kazandırdığımız, armağan ettiğimiz oyunculardır.

            Bu sezon dikkatimizi çeken ve Tokat Belediye Plevnespor Kulübümüzün Futbol Sorumlusu Mehmet Önkuzu’nun da bir zamanlar Turhal’dan gelerek bu kapatılan futbol okulumuzdan yetişen bir genç futbolcumuz olduğunu tüm Tokatlı sporseverlere bilgi vermek isteriz.

            Bu satırlarla birlikte sayfamızı süsleyen fotoğraflardaki futbolcularımızdan başta Bünşamın Eşmeler ile birlikte sporseverlerimizi selamlıyor, Tokat Belediye Başkanımız Mehmet Kemal Yazıcıoğlu başta olmak üzere Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Yönetim Kurulu’na, yeni Teknik Direktör Yusuf Tokaç ve ekibine 2024-2024 Futbol Sezonunda başarılar diliyor, yine bu satırlarda tecrübemizin öngördüğü kadar güzel uyarılarda bulunarak yazı serüvenimizin devamı haberini vererek sayın sporseverlere sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz.