Tokatlı Güçlü Kadınlar Derneği, Tokat’taki çeşitli belediye başkanları ve yerel yönetimleri ziyaret ederek, kadın hakları ve toplumsal dayanışma konularında farkındalık yaratmaya devam ediyor. İstanbul merkezli faaliyet gösteren dernek, Tokat ilindeki köy ve kasabaları adım adım gezerek kadınların güçlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.Tokatlı Güçlü Kadınlar Derneği’nden Kadın Hakları İçin Anlamlı Ziyaretler (7)Dernek Başkanı Gülderen Ertuğrul, Başkan Yardımcısı Hatun Zorlu Karaca ve dernek üyeleri, bu ziyaretlerde kadınlarla birebir temas kurarak onların karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi aldı ve çözüm önerileri sundu. Toplumsal dayanışmanın ve kadın haklarının önemine dikkat çeken ekip, her gittiği yerde büyük bir ilgiyle karşılandı.Tokatlı Güçlü Kadınlar Derneği’nden Kadın Hakları İçin Anlamlı Ziyaretler (5)Başkan Ertuğrul, ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, “İlk olarak Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ile bir araya geldik. Kendisine derneğimizin çalışmalarını anlattık ve sağladığımız toplumsal katkıyı aktardık. Ardından Reşadiye, Niksar, Almus, Hatipli, Bozçalı ve Bereketli belediye başkanlarını da ziyaret ettik. Her biri, kadınların güçlenmesine yönelik bu girişimimizi büyük bir takdirle karşıladı ve bizlere teşekkürlerini iletti.” ifadelerini kullandı.Tokatlı Güçlü Kadınlar Derneği’nden Kadın Hakları İçin Anlamlı Ziyaretler (4)Dernek, kadınların daha güçlü ve bilinçli bireyler olarak toplumda yer almalarını destekleme hedefiyle Tokat’taki faaliyetlerine devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Kiriş, “Niksar Belediyespor Genç Kadrosuyla Sahaya Çıkacak” Başkan Kiriş, “Niksar Belediyespor Genç Kadrosuyla Sahaya Çıkacak”

Tokatlı Güçlü Kadınlar Derneği’nden Kadın Hakları İçin Anlamlı Ziyaretler (2)Tokatlı Güçlü Kadınlar Derneği’nden Kadın Hakları İçin Anlamlı Ziyaretler (3)Tokatlı Güçlü Kadınlar Derneği’nden Kadın Hakları İçin Anlamlı Ziyaretler (1)

Editör: Mustafa Işık