Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 20 Eylül Cuma günü Tokat'a bir ziyaret gerçekleştirecek. Program, Tokat halkı ve belediye çalışanlarıyla bir araya gelme, belediyecilik hizmetlerini gözden geçirme ve yeni projelerin açılışını içeriyor.

Bu gıdaları kesinlikle çiğ tüketmeyin! Bu gıdaları kesinlikle çiğ tüketmeyin!

Program, saat 13.30’da Tokat şehir merkezinde bulunan Kabe-i Mescid çevresindeki esnaf ziyaretleri ile başlayacak. İmamoğlu, Taşhan bölgesinde yerel esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinleyecek ve taleplerini alacak. Saat 15.00’te ise Turhal Belediyesi ziyaretiyle program devam edecek. Turhal’da gerçekleştirilecek olan bu ziyaret, belediye projeleri hakkında bilgi alışverişini ve yerel yönetimlerle dayanışmayı hedefliyor.

Ziyaretin en önemli duraklarından biri ise Zile’de gerçekleşecek. Saat 16.30’da Zile Belediyesi Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş-ı Veli Rekreasyon Alanı’nın açılışı yapılacak. Yunusemre Mahallesi, 30 Ağustos Zafer Caddesi üzerinde yer alan bu yeni tesisin açılışı, halkın sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlayacak önemli bir adım olarak görülüyor.

Muhabir: Nuray Uluözlü