Türkiye'den bakan biri ayın kuzeyini gökyüzünde yukarıda görürken aynı anda Güney afrika'dan bakan birinin ayın güneyini yukarıda görmesi hangisinin bariz bir kanıtıdır ? Türkiye'den bakan biri ayın kuzeyini gökyüzünde yukarıda görürken aynı anda Güney afrika'dan bakan birinin ayın güneyini yukarıda görmesi hangisinin bariz bir kanıtıdır a dünyanın? Kim Milyoner 18 Ağustos 2024 Pazar günü başlayan Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Gizem Güven'e sorulan 100 bin liralık yarışma sorusu ve cevabı. Her Pazar günü saat 20:00'da ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sevilen sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yeni bölümüyle karşımızda. Her hafta ilgi çekici sorularla karşımızda olan Kim Milyoner Olmak ister bu hafta da şaşırtıcı sorularla karşımızda.

Gizem Güven Kimdir?

Gizem Güven 19 yaşında, İzmir’de doğmuş büyümüş ve İzmir’de yaşıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim hayatına devam eden Gizem Hanım, aynı zamanda sosyal medya platformlarında içerik üretiyor.

Kim Milyoner Olmak İster Sorusu ve Cevabı

Milyoner sorusu: Türkiye'den bakan biri ayın kuzeyini gökyüzünde yukarıda görürken aynı anda Güney afrika'dan bakan birinin ayın güneyini yukarıda görmesi hangisinin bariz bir kanıtıdır a dünyanın

A: Dünyanın kendi etrafında dönüşünü
B:Dünyanın güneş etrafında dönüşünü
C:Dünyanın şeklinin küresel olduğunu
D:Dünyanın tepsi gibi düz olduğunu

Bakan duyurdu: Gelire göre fatura dönemi başlıyor Bakan duyurdu: Gelire göre fatura dönemi başlıyor

Cevap: 

Editör: Haber Merkezi2