Haber: Mustafa Işık

Nesine TFF 3. Lig 1. Grup 5. Hafta karşılaşmasında Tokat Belediye Plevnespor, Elazığ Futbol Kulübü’nü 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın tek golü, Deniz Pala'nın ayağından geldi. Tokat Belediye Plevnespor bu galibiyetle moral bulurken, kaptan Muhsin Polat maç sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıç: "Rakibin ve bizim kaçırdığımız gol pozisyonları var" Kemal Kılıç: "Rakibin ve bizim kaçırdığımız gol pozisyonları var"

"Zor bir süreçten geçiyoruz"
Kaptan Muhsin Polat, takımın son haftalardaki kötü gidişatını değerlendirdi ve alınan üç puanın büyük önem taşıdığını vurguladı. Polat, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Puan kaybetmeme duygusu var. İlk yarıda çok iyi mücadele ettik. İkinci yarıda ise, son iki üç haftadaki kötü gidişatın da etkisiyle skoru korumak için biraz geri çekildik. Ama önemli olan kazanmaktı. Üç puanı almak çok önemliydi.” dedi.I M G 7401

"Şeytanın bacağını kırdık"
Polat, takım olarak kazandıkları bu maçın, gelecekteki başarılar için bir dönüm noktası olduğunu dile getirdi. “Çoğu kişi de içeride bu maçın kazanılacağını bekliyordu. Bundan sonraki süreçte inşallah hem daha iyi futbol oynayacağız hem de bir seri yakalayarak önümüze bakacağız. İlk adımı attık, devamı gelecek inşallah. Şeytanın bacağını kırdık ve devamını getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

"Stil değişikliği yaptım, totem gibiydi"
Kaptan, kişisel olarak da bir stil değişikliği yaptığını belirtti ve bunu bir totem olarak gördüğünü söyledi: “Biliyorsunuz geçen sene ara sıra stil yapıyordum. Bu sene bunun devamını yapmak istedim. Stil değişikliğine gittim. Bugün oynadığımız maçı da kazandık, bu bir totem gibiydi benim için. Bekliyordum, 'Yapacağım, yapacağım' diyordum, bu haftaya nasip oldu. Çok şükür galibiyetle de geldi.” diye konuştu.D S C 0499

Editör: Mustafa Işık