AFAD duyurdu: Adana’da deprem AFAD duyurdu: Adana’da deprem

Galatasaray, Napoli'nin yıldız oyuncusu Victor Osimhen ile özdeşleşen maskeleri GSStore mağazalarında satışa sunarken, bu maskelerin stadyuma alınmayacağına dair bir açıklama yaptı. Spor yasası gereği, maskeler maç günlerinde stadyuma sokulamayacak.

Maskeler Maç Günlerinde Yasak

Galatasaray kulübü, taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Victor Osimhen maskelerine dair önemli bir hatırlatmada bulundu. Kulübün resmi açıklamasında, bu maskelerin stadyuma alınmasının spor yasası gereğince yasaklandığı belirtildi. Taraftarlardan, stadyum kurallarına uymaları ve maç günlerinde bu maskeleri kullanmamaları rica edildi.

Güvenlik Vurgusu

Kulüp, yaptığı açıklamada stadyum güvenliğinin ön planda olduğunu belirtti ve taraftarlarının güvenliği için alınan bu önlemlere dikkat etmelerini önerdi. Maskelerin sadece mağazalardan satın alınabileceği, ancak stadyuma getirilmemesi gerektiği tekrar vurgulandı.

Taraftarlara Teşekkür

Açıklamada, Victor Osimhen'in maskelerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür edilirken, keyifli ve güvenli maç günleri dileğiyle mesaj tamamlandı.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer