Asbaşkanı Ahmet Akcan: "Altın Değerinde 3 Puan Aldık" Asbaşkanı Ahmet Akcan: "Altın Değerinde 3 Puan Aldık"

Haber: Mustafa Işık

Nesine TFF 3. Lig 1. Grup 5. Hafta karşılaşmasında Tokat Belediye Plevnespor, Deniz Pala'nın attığı golle 23 Elazığ Futbol Kulübü'nü 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından Tokat Belediye Plevnespor Yardımcı Antrenörü Mert Zafer Aydın, değerlendirmelerde bulundu.D S C 0513“Beklediğimiz Bir Galibiyetti Ama Biraz Geç Geldi”
Aydın, “Allah’ın izniyle şeytanın bacağını kırdık ve galip geldik. Mücadele eden bütün futbolcularıma, hocalarıma, başkanlarıma ve bize güvenen herkese teşekkür ediyorum. Beklediğimiz bir galibiyetti ama biraz geç geldi. Daha önce almak istiyorduk ama bundan sonra inşallah devamı gelecek.” diyerek takımın galibiyetinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Bu bir imtihan, daha güzel sonuçlar gelecek"
Aydın, galibiyetin takım için bir dönüm noktası olacağını vurgularken, “Bu bir imtihan, Allah’ın izniyle bundan sonrası daha güzel olacak.” dedi.

Artvin deplasmanında gözler puanda
Haftaya Artvin'de Hopaspor’la karşılaşacaklarını hatırlatan Aydın, “Oradan da puan veya puanlarla döneceğiz inşallah.” diyerek takımının yeni maç hedeflerini açıkladı.

Editör: Mustafa Işık