Tokat yaprağı, erik marmelatıyla tatlıya dönüştü! Tokat yaprağı, erik marmelatıyla tatlıya dönüştü!

Avrupa Ligi'nde oynanan Maccabi Tel Aviv - Midtjylland maçında, genç milli oyuncumuz Aral Şimşir, İsrailli futbolcuların sert müdahalelerine ve ardından soyunma odası koridorlarındaki saldırıya maruz kaldı. Midtjylland’ın 2-0 kazandığı maçta, Aral Şimşir'in asist yaptığı gol, tansiyonun yükselmesine neden oldu.

Dirsekli Faul Tartışma Yarattı

Karşılaşmanın 59. dakikasında, Maccabi defans oyuncusu Stav Lamkin’in Aral’a dirsek atması sonrası Aral sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. VAR incelemesine rağmen bu pozisyon penaltı olarak değerlendirilmedi. Bu olay, soyunma odası koridorlarına taşınan daha büyük gerginliklerin fitilini ateşledi.

İsrailli Futbolculardan Provokasyon

Maçın devre arasında ve sonrasında, İsrailli futbolcuların Aral’a saldırıları devam etti. İsrail basını, olayların Aral’ın maç sırasında Stav Lamkin'e "Özgür Filistin" diye bağırmasıyla başladığını iddia etti. Aral’ın devre arasında Maccabi güvenlik görevlisine de meydan okuduğu öne sürüldü.

Maccabi Oyuncuları İtiraf Etti

İsrail basınına konuşan ve ismini vermek istemeyen bir Maccabi oyuncusu, maç boyunca Aral’a kasıtlı olarak vurduklarını itiraf etti. Aynı oyuncu, soyunma odasında birkaç Maccabi oyuncusunun Aral’a saldırdığını da kabul etti.

Türkiye Milli Takımı’nı Seçti

Danimarka genç milli takımlarında oynayan Aral Şimşir, U21 seviyesinde Türkiye’yi tercih etti ve milli formayla 5 maça çıktı. 19 yaşındaki oyuncu, Danimarka alt yaş kategorilerinde 21 maça çıkmış ve 5 gol atma başarısı göstermişti.

Kaynak: Akşam