Haber-Foto: Mustafa Işık

Nesine TFF 3. Lig 1. Grup'un 5. hafta mücadelesinde Tokat Belediye Plevnespor, 23 Elazığ Futbol Kulübü karşısında Deniz Pala'nın attığı golle 1-0 galip geldi. Bu önemli zaferin ardından Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı Ahmet Akcan, karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.D S C 0497"Altın Değerinde Bir Galibiyet Aldık"
Ahmet Akcan, kazanılan 3 puanın takım için büyük bir moral olduğunu vurgulayarak, "Altın değerinde bir galibiyet aldık. Şu anda çok mutluyuz. 3 puanı aldık ve bu bizim için çok önemliydi." dedi. Takımın uzun süredir puan alamadığına dikkat çeken Akcan, dört haftadır galibiyet hasreti yaşadıklarını belirtti.

İsrailliler  "Özgür Filistin" diyen Türk Futbolcuya Saldırdı! İsrailliler "Özgür Filistin" diyen Türk Futbolcuya Saldırdı!

"Şans Bizden Yana Olacak"
Tokat Belediye Plevnespor’un dört hafta boyunca iki mağlubiyet ve iki beraberlik yaşadığını ifade eden Akcan, bu galibiyetin bir dönüm noktası olduğunu söyledi. "İnşallah bundan sonra şans bizden yana olacak ve tam kadro sahaya çıkacağız." diyerek, önümüzdeki hafta takımı tam kadro sahada görmeyi umut ettiğini dile getirdi.I M G 7610

"Şeytanın Bacağını Kırdık"
Ahmet Akcan, 90 dakika boyunca sahada mücadele eden futbolcularını tebrik ederek, "Şeytanın bacağını kırdık, Allah razı olsun. Sahada 90 dakika boyunca mücadele eden tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum." dedi.

Editör: Mustafa Işık