Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Hürsöz yayın grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu.
    TBMM mesaisinin yoğunluğunun ardından Tokat’a geldikleri ortamda ziyaretler yapıp Tokat’a dair konuları istişare etmek, gündemdeki gelişmeleri değerlendirmek için ziyaretler yapmakta olduğunu beyan eden Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Hürsöz gazetesi ve www.hursozgazetesi.com internet haber sitesinin fikir işçileriyle buluştu.
    Tokat Hürsöz gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç ziyarette gündeme gelen PTT Sanayi Sitesi Şubesi’nin tasarruf tedbirleri nedeniyle kapatılmış olmasının değerlendirmesini öne çıkardı. Gazeteci Kılıç’ın ziyaret sonrası paylaşımı şöyle oldu:
PTT Sanayi Şubesi’nin kapatılması doğru değil!
* Tokat Milletvekili Kadim Durmaz gazetemize gerçekleştirdiği çat kapı ziyareti ile günün sohbetini yapma ortamı oluşturdu.
* Tokat Sanayi Sitesi’nde PTT Şubesi’nin tasarruf tedbirleri nedeniyle kapatılmasını değerlendirdi. Esnafın yanı sıra köylünün, kentlinin, emeklinin, emekçinin uğrak yeri olan Sanayi sitesinde, kira, elektrik, suyunun dahi Sanayi Kooperatifince karşılandığı bir mekanda PTT Şubesi’nin tasarruf için kapatılmasının doğru olmadığını vurguladı. Bu durumun sanayi esnafınca da hoş karşılanmadığına yönelik geri bildirimlerin ulaştığını dile getirdi.
* Kadim şehrimiz Tokat için Kadim bey’in olgunluk içeren görüşleri kıymetli. Kırıcı, yıkıcı olmadan eksikleri beyan etmesi bizler için de yol gösterici oluyor. Sağ olsun… Ziyareti için teşekkürlerimizle…

YETKİLİ KURUMDAN YANIT BEKLİYORUZ

Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız” Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız”

Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ın gündeme getirdiği PTT Tokat Sanayi Şubesi'nin kapatılmasının gerekçesi için yetkili kurumdan, yetkili isimlerden yanıt bekleniyor.

Editör: Elvan Mert