MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, 2026 yılında Tokat’ın tüm beldelerine doğalgazın ulaşacağı müjdesini verdi. Bulut, beraberindeki belediye başkanları ile birlikte Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette yer alan isimler arasında Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer, Niksar Serenli Belediye Başkanı Nurettin Keleş, Niksar Yolkonak Belediye Başkanı Süleyman Özgür, Pazar Üzümören Belediye Başkanı Bekir Öncü, Erbaa Tanoba Belediye Başkanı Vural Özdemir, Almus Çevreli Belediye Başkanı Sadi Ertan Soysal, Erbaa Karayaka Belediye Başkanı Sefa Başar, Reşadiye Bereketli Belediye Başkanı Necati Şahin, Başçiftlik İlçe Başkanı Okan Bayram ve Başçiftlik Hatipli Belediye Başkanı Cansoy Eraslan da bulundu.Whatsapp Image 2024 10 16 At 12.54.07

Savunma Sanayi Vergsinde Şok Karar! Savunma Sanayi Vergsinde Şok Karar!

2026 Yılında Hedef Tüm Tokat’a Doğalgaz
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Yücel Bulut, Tokat’ın her köşesine doğalgazın ulaşması için mücadele ettiklerini belirterek, “Allah nasip ederse 2026 yılında Tokat’ımızın beldeleri de dâhil olmak üzere her köşesine doğalgazı ulaştırmış olacağız. Bu süreçte bize destek olan, gönlümüzde Tokatlı kabul ettiğimiz EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’a ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Doğalgaz ile Hem Çevre Korunacak Hem Kalkınma Desteklenecek
Doğalgazın yaygınlaşmasının çevreyi koruma ve yerel kalkınmayı destekleme açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Bulut, “Belde ve ilçelerimizde insanlarımızın hayat kalitesini artırmamız gerekiyor. Bunu başardığımızda göçü önleyebiliriz. Ayrıca sanayinin gelişimine de katkıda bulunuruz. Tüm çabamız, Tokat’a tersine göçün başlaması, refahın artması ve yaşam kalitesinin yükseltilmesidir. Özellikle gurbette emekli olan hemşehrilerimizin baba ocaklarına dönmesini arzu ediyoruz. Bu sayede beldelerimizi ve ilçelerimizi canlı tutabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Tokat genelinde doğalgazın yaygınlaştırılmasıyla bölgenin ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmasının hız kazanacağına dikkat çeken Bulut, bu projeyle Tokat’ın geleceğe daha güvenli ve güçlü adımlarla ilerleyeceğini ifade etti.

Editör: Mustafa Işık