Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz günlerde eşi Emir Ersoy’un doğum günü kutlamasında büyük bir talihsizlik yaşadı. Eşinin 47. doğum günü için özel bir parti düzenleyen Bahadır, mumları üflerken saçlarının alev almasıyla korku dolu anlar yaşadı. Olay hızlıca fark edilip müdahale edilse de partiye kısa bir süreliğine ara verildi.

Duygusal Kutlama Mesajı

Parti öncesinde Gökçe Bahadır, Emir Ersoy’a olan sevgisini sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla ifade etti. Bahadır, “Artık ne istediğimi biliyorum dediğim anda mı karşıma çıktın, yoksa sen geldin diye mi öyle hissediyorum?” diyerek, eşine olan derin bağını anlattı. Ardından, “Sebebi her neyse seni karşıma çıkaran her şeye teşekkür ederim. İyi ki doğdun sevgilim, seni seviyorum” sözleriyle eşinin doğum gününü kutladı.

Mumlar Tehlike Yarattı

Doğum günü pastasının mumlarını üflediği sırada Gökçe Bahadır’ın saçları mum alevine yakınlaşınca kısa süreli bir alev aldı. Hızlıca fark edilen bu tehlike, partide kısa süreli paniğe neden olsa da, herhangi bir ciddi yaralanma yaşanmadı. Bahadır ve misafirler olayı kısa sürede atlatarak kutlamaya devam etti.

Kutlama Sorunsuz Devam Etti

Olayın ardından Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu iyi olduğu için partiye ara verilmeden devam edildi. Gecede ünlü isimlerin de yer aldığı söylenirken, Emir Ersoy’un doğum günü, müzik ve danslarla dolu eğlenceli bir kutlamaya dönüştü.

Muhabir: Nuray Uluözlü