Ünlü model Tülin Şahin, Portekizli iş adamı Pedro de Noronha ile aralarındaki velayet davasında verilen ceza ile gündeme oturdu. Kızları Siena Leyla'nın velayeti konusunda yaşanan anlaşmazlık, İstanbul Aile Mahkemesi'nde sonuçlandı. Peki, Tülin Şahin hapse mi girecek? Tülin Şahin ne ceza aldı, neden? işte detaylar...

Tülin Şahin’e 3 Gün Hapis Cezası

Mahkeme, Noronha'nın şikayetini haklı bularak Tülin Şahin'e 3 gün disiplin hapsi cezası verdi. Noronha, Şahin'in kızını kendisine göstermediğini iddia ederek büyük mağduriyet yaşadığını belirtmişti.

Tülin Şahin'in avukatı aracılığıyla karara itiraz ettiği ve suçlamaları reddettiği öğrenildi. Şahin, velayet hakkını kötüye kullanmadığını savundu ve bu durumun tamamen yanlış anlaşılmalardan kaynaklandığını belirtti. Hukuki süreç devam ederken, kamuoyunun gözleri bu dava üzerinde.

Tülin Şahin Kimdir?

Tokat hafta sonu elektriksiz! İşte o yerler! Tokat hafta sonu elektriksiz! İşte o yerler!

Tülin Şahin, 13 Aralık 1979'da Danimarka'nın Odense şehrinde doğdu. 1995 yılında 'Supermodels Of Denmark' yarışmasında keşfedildi. 1998'de tasarım eğitimi aldığı okulu bitirdikten sonra Paris'e giderek modellik kariyerine tam zamanlı olarak devam etti. Türkiye'ye döndükten sonra Zeki Triko ile çalışarak adını duyurdu ve "Sivaslı Cindy" olarak anılmaya başlandı.

Uluslararası alanda da büyük başarılara imza atan Şahin, Paris, Londra, Milano ve New York Moda Haftalarında görev aldı. Ralph Lauren, Victoria’s Secret ve Audi gibi dünya markaları ile çalıştı. Ayrıca Türkiye Kültür Bakanlığı tarafından Türkiye reklam elçisi seçildi ve UNICEF Türkiye elçisi olarak önemli projelerde yer aldı.

Televizyonculuk ve yazarlık alanında da adından söz ettiren Şahin, 2010'dan itibaren "Tülin Şahin İle Moda" programını yapmaktadır. Kadınlara yönelik beslenme ve diyet konularında yazdığı kitaplar ile de dikkat çekti. 2005 yılında Mehmet Özer ile evlenip 2017 yılında boşanan Şahin, 2018 yılında Pedro de Noronha ile birliktelik yaşamaya başladı ve 2019'da kızları Siena Leyla dünyaya geldi.

Sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olan Şahin, sigara ve alkol karşıtı kampanyalarda görev aldı ve 2,50 milyon euroluk sigara reklam teklifini geri çevirdi. İngilizce, Danca, İsveççe, Norveççe, Türkçe, Almanca ve Fransızca bilen Şahin, kariyeri ve kişiliği ile birçok insana ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu