Tokat Ticaret Lisesi mezunlarının geleneksel hale getirdiği Tokat Buluşmaları için 04 Ağustos 2024 Pazar günü Tokat’ta bir araya gelinecek. Organizasyon Başkanı Meral Çabuk, İstanbul’dan Tokat’a gelerek buluşmanın alt yapısını oluşturdu. Davetiyeleri protokol ve basın mensuplarına elden bizzat kendisi ulaştırdı.

TÜM MEZUNLARA ÇAĞRI

            Tokat Hürsöz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç’ı ziyaret ederek 04 Ağustos’taki buluşmanın davetiyesini bırakan Meral Çabuk, Tokat’ın eğitim öğretim hayatında Tokat Ticaret Lisesi’nin 1966 yılından buyana güzel bir yeri olduğunu vurguladı. Böylesi köklü bir okulun mezunu olarak okul arkadaşlıklarını yerinde, aynı sınıflarda, okul bahçesinde yeniden yaşamak, sohbet etmek için her sene hasretle o günü beklediklerini dile getirdi. Mezunlar buluşmasını önemsediklerini belirten Meral Çabuk, büyük bir heyecanla İstanbul’dan, Türkiye’nin dört bir yanından tamamen gönüllü olarak kalkıp Tokat’a gelen, Tokat’ta olup sohbet ortamını oluşturan tüm mezunlara gerek sosyal mecrada, gerek yüz yüze, gerek iletişim kanallarıyla ulaştıklarını vurguladı.

PROGRAM…

Tehdit büyüyor: Delik deşik oldu! Tehdit büyüyor: Delik deşik oldu!

Tokat Ticaret Lisesi mezunları buluşması 04 Ağustos Pazar günü saat 13.00’da Tokat Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak. Saat 14.00’da Tokat Ticaret Lisesi Bahçesinde sohbet ortamı oluşturulacak. Akşam saat 20.00’da Pirhan’da akşam yemeği yenilecek.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer