THY Euroleague'de 25. hafta heyecanı yarın oynanacak 4 maçla başlayacak. Bu hafta çift maç programıyla devam eden lige dair detaylar araştırılıyor. Peki, THY Euroleague'de 25. hafta ne zaman başlayacak, hangi karşılaşmalar oynanacak? THY Euroleague'de kaç tane Türk takım yer alıyor? İşte ayrıntılar...

THY Euroleague'de 25. hafta ne zaman başlayacak, hangi karşılaşmalar oynanacak?

THY Euroleague'de 25. hafta heyecanı 01 Şubat 2024 Perşembe günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Yarın Almanya'nın ALBA Berlin ekibi, evinde İspanyol temsilcisi Valencia Basket'ı ağırlayacak. Aynı saatte, İsrail'in güçlü takımlarından Maccabi Tel Aviv, evinde Baskonia ile mücadele edecek. Bayern Münih ise evinde Olympiakos'u konuk edecek. Günün son maçında ise İspanya'nın devi Real Madrid, Fransız ekibi ASVEL ile karşı karşıya gelecek.

THY Euroleague'de kaç tane Türk takım yer alıyor?

THY Euroleague'de Türk temsilcileri Anadolu Efes ve Fenerbahçe, önemli karşılaşmalara çıkacak. Cuma günü Anadolu Efes, Türk taraftarının önünde İtalyan ekibi Olimpia Milano'yu ağırlayacak. Bu zorlu mücadelede Efes, galibiyet peşinde koşacak. Fenerbahçe ise deplasmanda Fransız temsilcisi Monaco'ya konuk olacak. Başantrenör Ergin Ataman'ın önderliğindeki Yunan ekibi Panathinaikos ise Litvanya'nın güçlü takımlarından Zalgiris Kaunas ile deplasmanda mücadele edecek.

THY Euroleague'de 25. hafta programı:

1 Şubat 2024 Perşembe

22.00 ALBA Berlin - Valencia Basket

22.30 Maccabi Tel Aviv - Baskonia

22.30 Bayern Münih - Olympiakos

22.45 Real Madrid - ASVEL

2 Şubat Cuma

20.30 A. Efes - Olimpia Milano

21.00 Zalgiris Kaunas - Panathinaikos

22.00 Kızılyıldız - Barcelona

22.30 Virtus Bologna - Partizan

22.30 Monaco - Fenerbahçe

THY Euroleague'de heyecan dorukta! Yarın ve cuma günü oynanacak bu kritik maçlar, ligdeki sıralama mücadelesini de etkileyebilir. Türk takımlarının mücadelesi ve diğer çekişmeli maçlar, basketbolseverlere nefes kesen anlar yaşatacak. Bu heyecanlı 25. hafta maçları, Avrupa'nın en prestijli basketbol organizasyonunda büyük bir çekişmeye sahne olacak.