Uzmanı uyardı: Bu altını alan pişman olabilir Uzmanı uyardı: Bu altını alan pişman olabilir

Haber-Foto: Mustafa Işık

AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, düzenlediği basın toplantısında AK Parti'nin 8. Olağan Kongre sürecinin başladığını duyurdu. Parti binasında yapılan toplantıya AK Parti MKYK Üyesi Hayati İnanç, Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir ve parti üyeleri de katıldı.Whatsapp Image 2024 10 07 At 12.16.56Başkan Ali Özer, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde yürütülen "Türkiye Buluşmaları" programının büyük ölçüde tamamlandığını belirterek, "8. olağan kongremizle ilgili olarak startımızı vermiş bulunuyoruz. İlçe kongrelerimizden başlayarak süreci ilerleteceğiz. Şu anda yedi ilçemizin kongre tarihleri netleşmiş durumda. Beş ilçemizin tarihlerini ise Genel Merkez planlamasından sonra sizlerle paylaşacağız.” kongre süreciyle ilgili ifadeleri kullandı.D S C 0531İlk Kongreler Artova ve Yeşilyurt'ta
AK Parti’nin Tokat ilçe kongrelerinin ilk adımı, 12 Ekim Cumartesi günü Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde atılacak. Pazar günü ise Zile ilçesinde kongre yapılacak. Özer, bu süreçte her hafta iki ya da dört ilçede kongre gerçekleştireceklerini ifade ederek, yoğunluğa göre planlamaların Genel Merkez ile uyumlu şekilde ilerleyeceğini belirterek, "Aralık'ın 12'sine kadar ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız." diyen Özer, Türkiye genelindeki il kongrelerinin de ardından yapılacağını ve büyük kongrenin Nisan ayı sonunda gerçekleşmesinin planlandığını söyledi.

“Nöbet Değişimleri Devam Edecek”
Kongre sürecinin partinin teşkilat yapısındaki nöbet değişimleri ve görev devirleri açısından önemli bir süreç olduğuna dikkat çeken Başkan Ali Özer, "Hizmet eden arkadaşlarımız zamanı geldiğinde görevlerini bırakır. Nasıl ki bu nöbet şu anda bizdeyse, yarın belki başka kardeşlerimize devredeceğiz. Halkımızın takdiriyle bu karar verilecek. Sürecimiz bu şekilde başladı ve devam ediyor." sözleriyle konuşmasını tamamladı.D S C 0536AK Parti Tokat’ta 8. Olağan Kongre süreci, ilçelerde yapılacak kongrelerle ilerleyecek ve Nisan ayındaki büyük kongreyle son bulacak.

Editör: Mustafa Işık