Şehrimizin (Tokat) beklediği hizmetler Şehrimizin (Tokat) beklediği hizmetler

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, Youtube ve Instagram içerik üreticisi Yiğit İnandı ile sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi. Çiftin nikahı, aileleri ve yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşti. Ancak Bölükbaşı'nın nikah kıyafeti, sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Sade Nikah Töreni

Haziran ayında nişanlanan çift, mutluluklarını takipçileriyle paylaştı. Yiğit İnandı, nikah öncesinde sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşarak "Biz bir nikah yapıp geliyoruz" notunu düştü. Nisa Bölükbaşı da törenin ardından eşiyle birlikte çektirdiği kareyi sosyal medya hesaplarında yayınladı. Kıyafetiyle sade ve zarif bir görüntü çizen Bölükbaşı, saçlarını da doğal bir şekilde düz bıraktı.

Kıyafet Seçimi Sosyal Medyada Eleştirildi

Bölükbaşı’nın sade tercihi, sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı tarafından olumsuz karşılandı. Bazı takipçiler, nikah elbisesini özensiz bulduklarını belirterek “Seçe seçe bunu mu seçmiş?” ve “Daha güzel bir elbise yok muydu?” gibi yorumlar yaptı. Eleştirilere rağmen, Nisa Bölükbaşı ve Yiğit İnandı çifti, mutluluklarını sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaşmaya devam etti.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. Çocukluk döneminde yüzme ile spora adım atan Bölükbaşı, 6 yaşında Çek Cumhuriyeti’nin en iyi yüzme takımlarından birine katıldı. Aynı dönemde profesyonel kayak yapma teklifi alsa da bu teklifi geri çevirmek zorunda kaldı. Tenise olan ilgisini ise 15 yıl boyunca sürdürdü ve bir dönem yüzme hocalığı yaptı. 2018 yılında mimarlık okumaya başlayarak voleybol kariyerine son veren Nisa, snowboard, bisiklet ve kayak yapmayı hobi olarak sürdürüyor.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer