Sincan Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın yeni Genel Sanat Yönetmeni olarak atanan Orhan Şeref Ayça, göreve gelmesinin hemen ardından sahneye koyduğu "Tembel Ayşe" adlı çocuk oyunu ve "Babam Geri Döndü" adlı yetişkin oyunu ile tiyatroseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Avrupa sel felaketi: Wrocław'da sel dalgası zirveye ulaşırken ölü sayısı 23'e ulaştı Avrupa sel felaketi: Wrocław'da sel dalgası zirveye ulaşırken ölü sayısı 23'e ulaştı

Bu yapımlar, dört haftadır kapalı gişe oynanarak seyirciden tam not aldı ve sezonun en çok konuşulan oyunları arasında yerini aldı.

Sincan Belediyesi Şehir Tiyatroları, Türkiye’de bu sezon en erken perde açan tiyatrolardan biri olarak dikkat çekti. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, oyunları yakından takip ederek tiyatro ekibine tam destek verdiğini belirtti. Ercan’ın başlattığı sanat seferberliği çerçevesinde, oyunlar Sincan halkına ücretsiz olarak sunuluyor. 
Orhan Şeref Ayça ve ekibi, Mayıs ayına kadar sahneleyecekleri çeşitli oyunlarla Sincanlı izleyicilerle buluşmaya devam edecek. 
  
 

Editör: Elvan Mert