Ünlü oyuncu çift Serkan Keskin ve Meriç Aral, 6 yıllık birlikteliklerini dün akşam görkemli bir düğünle evlilikle taçlandırdı. Etiler'de düzenlenen bu özel törende, çiftin yakın dostları ve birçok ünlü isim hazır bulundu. Nikah şahitliğini Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlenirken, gece boyunca çiftin duygusal anları törene damga vurdu. Özellikle Serkan Keskin’in, gelini Meriç Aral'ı ilk kez gelinliğiyle gördüğü anlarda duygularına hakim olamayıp gözyaşlarına boğulması, geceyi unutulmaz kıldı.

Düğüne Ünlü Akını

Törene ünlü isimler adeta akın etti. Türk televizyon ve sinema dünyasının önde gelen isimleri çiftin mutluluğuna ortak oldu. Davetliler arasında Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, Barış Arduç gibi tanınmış simalar yer aldı. Gece boyunca çiftin mutluluğu ve dostlarının coşkusu törene damgasını vurdu.

Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması! Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması!

Gelin ve Damat Şıklıklarıyla Göz Kamaştırdı

Meriç Aral, ünlü modacı Semi Delareyna’nın tasarladığı zarif gelinliğiyle göz doldururken, Serkan Keskin ise dünyaca ünlü bir markanın damatlığıyla şıklığını konuşturdu. Çiftin sade ama gösterişli tarzı, davetliler tarafından da büyük beğeni topladı.

Nikah Şahitleri Yakın Dostları Oldu

Nikah şahitliğini ise çiftin yakın arkadaşları olan Efe Tuncer ve Birkan Sokullu yaptı. Bu özel anlarda çifte duygu dolu anlar yaşatan arkadaşları, nikahın ardından yapılan konuşmalarla salondakileri kahkahaya boğdu.

Serkan Keskin Gözyaşlarını Tutamadı

Serkan Keskin, gelinliğiyle ilk kez karşısına çıkan Meriç Aral'ı gördüğünde gözyaşlarına hakim olamadı. Bu duygusal anlar davetliler tarafından büyük bir coşku ve alkışla karşılandı. Çiftin bu özel gününde yaşadıkları aşk ve mutluluk, törene katılan herkesin yüreğine dokundu.

Kaynak: AA