Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı

Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat Belediye Plevnespor’da yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta Erzurum kampından sonra izni ayrılıp dün (Pazartesi) yeniden top başı yapan Tokat ekibi, hazırlıklarını sürdürüyor. Tokat Belediye Plevnespor Futbol Şube ve İdari Menajer Sorumlusu Mehmet Menderes Önkuzu, yeni sezon hazırlıklarının sorunsuz bir şekilde sürdüğünü belirtti. Kamp sürecini tamamladıklarını ifade eden Önkuzu, Tokat’ta 11-12 günlük bir kamp dönemi geçirdiklerini ve bu süreçte transferlerle ilgili izlenecek yolun netleştiğini vurguladı. Önkuzu, "Hocamızın transfer listesi doğrultusunda, eksik bölgelere gerekli takviyeleri yaparak kamp dönemini tamamladık." dedi.Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.31.50"Karakterli Futbolcuları Takımımıza Kazandırdık"
Önkuzu, takımın ruhuna ve şehrin manevi değerlerine uygun, karakterli futbolcuları kadroya kazandırmanın önemine dikkat çekti. Kamp döneminin ardından oyunculara iki günlük izin verdiklerini belirten Önkuzu, şu anda maç haftasına yaklaşık 10-15 gün kaldığını ve içeride oynayacakları Kütahya maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. "İlk maçımızda üç puan almayı ve hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeyi planlıyoruz." diye ekledi.Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.31.55Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.31.55 (2)"Üst Liglerden Bir Futbolcu ile Görüşüyoruz"
Transfer çalışmalarına da değinen Önkuzu, şu anda üst liglerden bir futbolcu ile görüştüklerini, ancak detayları netleşmeden açıklama yapamayacaklarını ifade etti. Bu transferin kısa sürede tamamlanmasını umduklarını belirten Önkuzu, taraftarlardan sabır ve destek beklediklerini söyledi.

"Taraftar Desteğiyle İçeride Puan Kaybetmeyeceğiz"
Önkuzu, Tokat’ta oynarken taraftar desteğinin çok önemli olduğunu ve bu desteğin zor bir deplasman atmosferi yarattığını belirtti. "Taraftarımızın desteğiyle, 12. adam olarak yanımızda olduklarında, içeride puan kaybetme gibi bir durumun olmayacağını biliyoruz," dedi. Ayrıca taraftarların, sezon boyunca iyi günde kötü günde takımla birlikte olmalarını istedi. "Bu uzun bir maraton ve sezonun sonunun iyi olmasını diliyorum. İlk başlarda iyi gidip sonrasında şampiyonluk potasından çıkmanın bir anlamı yok." diye konuştu.Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.31.55 (1)Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.31.54"Spekülasyonlara Kulak Asmayın"
Geçen sene iskelet kadroyu koruyup birkaç takviye ile yola devam etmek istediklerini, ancak bazı kişilerin takımın başarısını engellemek için futbolcularla iletişime geçerek olumsuzluklar yarattığını belirten Önkuzu, bu süreçte bazı oyuncuların yüksek ücret talep ettiklerini ve başka takımlara daha düşük bedellerle imza attıklarını söyledi. Önkuzu, taraftarlardan olumsuz bir durum yaşandığında birinci ağızdan bilgi almalarını ve spekülasyonlara kulak asmamalarını istedi.

"Taraftarlar Sadece Resmi Açıklamalara İtibar Etmeli"
Son olarak Önkuzu, yeni bir takım kurduklarını ve her geçen gün daha iyiye gittiklerini ifade etti. Taraftarların sadece resmi açıklamalar ve yetkili kişilerden gelen bilgilere itibar etmeleri gerektiğini belirterek, bu sezonun da başarılı geçmesi için tüm şehirden destek beklediklerini dile getirdi.Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.31.54 (1)Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.31.51

Editör: Mustafa Işık