Haber: Mustafa Işık

Kırşehir Futbol Spor Kulübü Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, 22 Eylül Pazar günü oynanacak Tokat Belediye Plevnespor maçı öncesinde, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a özel açıklamalarda bulundu. Zıvalıoğlu, Tokat Belediye Plevnespor karşılaşmasının iyi bir maç olacağını düşündüğünü belirterek, "Sizin de söylediğiniz gibi, tam hazır olmayan iki takımın mücadelesi olacak. İyi bir oyun olacağına inanıyorum. Bizim de puana ihtiyacımız var, onların da var. Tüm taraftarlara keyifli bir oyun izlettireceğimizden eminiz." dedi.

Tarımda yeni dönem, çiftçi hangi ürüne destek alacağını yeni modelle bilecek Tarımda yeni dönem, çiftçi hangi ürüne destek alacağını yeni modelle bilecek

37A19537 2159 4663 A58C 3Ba01Ed5De77

"Artık Bir Yerlerden Dönüş Yapma Zamanı"
Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, hazırlık süreçlerinin oldukça iyi geçtiğini vurgularken, eksik yanlarını tamamlamak için çalıştıklarını söyledi. "Hem mental hem de fiziksel olarak çok sıkı çalışıyoruz. Artık bir yerlerden dönüş yapma zamanı geldi. Bu yüzden bu maç bizim için çok önemli bir noktada duruyor. İnşallah iyi bir sonuçla tamamlarız." diye konuştu.

"Şu Anda Takımda Sakatımız Yok"
Takımda sakat oyuncunun bulunmadığını ve tam kadro maça hazırlandıklarını ifade eden Zıvalıoğlu, "Şu anda takımda sakatımız yok, eksik oyuncumuz da yok. Eğer birkaç gün içinde bir şey olmazsa tam kadro orada olacağız. Ama biliyorsunuz futbol bu, her an bir sakatlık olabiliyor. Şu an için bir problem yok." şeklinde konuştu.Whatsapp Image 2024 09 18 At 20.19.07"Ligde Kalıcı Olmak İlk Hedefimiz"
Ligdeki öncelikli hedeflerinin kalıcı olmak olduğunu dile getiren Zıvalıoğlu, genç oyunculara da yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti. "Şu an için en önemli hedefimiz ligde kalıcı olmak. Daha sonra genç oyuncu bulup yetiştirmek, onları geliştirmek ve belki satmak gibi hedeflerimiz var. Ama öncelikle ligde kalmamız gerekiyor." dedi.

"Tokat ve Kırşehir Kardeş İller"
Tokat ve Kırşehir’in kardeş iller olduğunu ve her iki takımın da dostane bir mücadele sergileyeceğini belirten Zıvalıoğlu, taraftarlara hızlı ve keyifli bir maç izlettirmek istediklerini söyledi. "Güzel bir maç olacak. Daha önce de söylediğim gibi, iyi bir maç olacak. Her iki takımın dostluğunu biliyorum. Taraftarlara hızlı ve keyifli bir oyun izlettirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Tokat'ı Çok Severim"
Tokat hakkında düşüncelerini de paylaşan Zıvalıoğlu, şehri ve insanlarını çok sevdiğini dile getirdi. "Futbolu bilen bir şehir ve insanları gerçekten çok iyi. Maç oynamak için çok geldik ve her seferinde keyif aldım. Eski Valimiz Numan Hatipoğlu da çok iyi bir arkadaşımdır. Tayini çıkmış, Elazığ’a gitmiş. Bu haberi geç öğrendim. Ama Tokat’ta çok güzel işler yapmış, halk tarafından sevilen biriydi. İnşallah Cumartesi akşamı geleceğiz, Pazar günü orada görüşürüz. İlginize ve alakanıza çok teşekkür ederim." diyerek Tokatlılara mesaj gönderdi.297661330 451933103609883 7771643495643664020 N

Editör: Mustafa Işık