Haber: Mustafa Işık

Kırşehir Futbol Spor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, 22 Eylül Pazar günü Tokat Belediye Plevnespor ile oynayacakları maç öncesinde Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a özel açıklamalarda bulundu. Torun, karşılaşmanın dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ettiklerini belirterek, “Önce dostluk kazansın, sonra da kim iyi oynarsa o kazansın.” dedi.Fa2E6Aa9 9E8D 4B7A Bbc0 Bb34Be4F122E“En Zor Gruplardan Birindeyiz”
Kırşehir’in mücadele ettiği grubu değerlendiren Torun, 3. Lig’de yer aldıkları grubun en zor gruplardan biri olduğunu ifade etti. “Birkaç büyük bütçeli, şampiyonluğa oynayan takım dışında, takımlar birbirine oldukça denk. Bu yüzden çok zorlu bir süreç olacak. Biz de bu maçlar içerisinde kendi mücadelemizi verip, inşallah ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Dostluk Mesajı
Tokat’ta oynayacakları maçı değerlendiren Başkan Torun, Tokat’ın kendileri için değerli bir il olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu hafta da Allah nasip ederse, bizim için çok değerli bir il olan Tokat'ta misafir olacağız. Öncelikle temennimiz, dostluk ve kardeşlik içinde geçen bir maç olması. Tokat da bu ligde bizimle birlikte mücadele edecek takımlardan biri. İnşallah güzel bir mücadele olur. İkinci yarıda da Tokat bize geldiğinde onları en güzel şekilde ağırlar ve dostluk köprülerini güçlendiririz diye düşünüyorum.” diye konuştu.126478546 837284247067489 5384782203918472760 N

“Dişli ve Mücadeleci Bir Takım Olacağız”
Geçen yıl ikinci ligden düşmelerine değinen Torun, dört yıllık serüvenlerinin sonunda üçüncü lige düştüklerini belirterek, “Ekonomisi düşük, futbol kültürünün tam yerleşmediği, sınırlı maddi kaynaklara sahip mütevazı bir takımız. Bu yıl üçüncü ligdeki hedefimiz, dişli ve mücadeleci bir takım olmak. Şampiyonluk gibi bir hedefimiz olduğunu söylememiz şu an için gerçekçi olmaz. Amacımız, takımımızı ve ilimizi en iyi şekilde temsil edip, profesyonel liglerde kalıcı olabilmek.” ifadelerini kullandı.

Tarihi eserleri yurt dışına çıkaramadan yakalandı Tarihi eserleri yurt dışına çıkaramadan yakalandı

Tokat’a İlk Ziyaret
Tokat’a ilk kez geleceğini söyleyen Torun, şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yaptı. Tokat’ın Karadeniz’in inatçı ve mücadeleci ruhunu taşıdığını belirten Torun, “Bizim gibi bir Türkmen şehri olduğunu düşünüyorum. Kültürel bağlarımız var, yapı olarak ve insanlarıyla benzer özellikler taşıdığımızı hissediyorum. Kendimizi ait hissettiğimiz, uzak görmediğimiz bir yere güzel duygularla geleceğiz. Tokat’a karşı duygularımız çok sade, dostane ve samimi. İnşallah bu dostane ilişkilerimiz devam eder.” diyerek sözlerini tamamladı.297661330 451933103609883 7771643495643664020 N

Editör: Mustafa Işık