Mustafa Sarıgül, konuya ilişkin resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yayımlanan videonun montajlandığını ve şantaj amaçlı olduğunu belirtti. Sarıgül, "Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atan alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız," ifadelerini kullandı. Sarıgül, videonun montaj olduğunu kanıtlayacak kriminal bilirkişi raporlarını paylaşacağını ve iftiraya maruz kaldığını belirtti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, videonun yapay zeka teknolojisi kullanılarak oluşturulmuş olabileceğini öne sürüyor. Yapay zekanın ve montaj teknolojilerinin ilerlemesi, bu tür içeriklerin doğruluğunun sorgulanmasına neden oluyor.

İmamoğlu, Derbi'de Kimin Kazanmasını İstiyor? İmamoğlu, Derbi'de Kimin Kazanmasını İstiyor?

Videoda yer alan kişinin Mustafa Sarıgül ve koruması olup olmadığı araştırılmaya devam ediliyor. 16 Haziran 2022 tarihine ait olduğu iddia edilen video, İğrenç Giller adlı bir hesap tarafından yayımlandı. Videoda Sarıgül'ün korumasına benzeyen ve aynı saati takan, kıyafetleri giyen birinin önce masaj yapıp ardından ilişkiye girdiği görülüyor. Bu görüntülerin doğruluğu ve kimliği, teknolojik analizlerle netleştirilmeye çalışılıyor.

Mustafa Sarıgül'ün yaptığı açıklamalar ve devam eden incelemeler, bu olayın aydınlatılmasında önemli rol oynayacak gibi görünüyor. Kamuoyu, bu tür iddiaların doğruluğunun kanıtlanmasını bekliyor. Korumanın adı ve kimliğine dair henüz bir bilgi yok.

Editör: Haber Merkezi