Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız” Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız”

Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı ve adliyeye sevk etti. Olayın ardından polis merkezi önünde toplanan vatandaşlar, şüpheliye tepki gösterdi. Şüphelinin, köpekle sokakta yürüdüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayın Detayları

Şenlikköy Mahallesi'nde boş bir arazide meydana gelen olayda, mahalle sakinlerinin beslediği köpek, bir kişi tarafından zorla ağaçlık alana götürüldü ve burada cinsel istismara maruz kaldı. Mahalle sakinlerinin köpeğin bitkin halini fark etmesi üzerine durum polis ekiplerine bildirildi. Şenlikköy Polis Merkezi Amirliği konuyla ilgili soruşturma başlattı. Köpek, Bakırköy Belediyesi Veteriner Hekimliği tarafından sağlık kontrolüne götürüldü.

Güvenlik Kameraları İncelendi

Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği alan ve çevresindeki güvenlik kameralarını titizlikle inceleyerek şüphelinin kimliğini ve adresini tespit etti. Şüphelinin P.T. olduğu ve Küçükçekmece'de bir inşaatta bekçilik yaptığı belirlendi. Veteriner hekimlikte yapılan kontrollerde köpeğin defalarca cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. Şüpheli P.T.'nin köpekle sokakta yürüdüğü anlar güvenlik kameralarına yansırken, mahalle sakinlerinin P.T.'yi teşhis ettiği öğrenildi. P.T., polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edilirken, bir grup hayvansever şüpheliyi protesto etti.

Mahalle Sakinlerinden Tepki

Olayla ilgili açıklama yapan mahalle sakini Özge Yağız, "Pazartesi günü boş arazide çıplak bir adamın köpeği zorla ormana götürdüğüne dair bir ihbar aldık. İhbarlar ve ülke genelindeki desteğin yardımıyla bu kişiyi bulduk. Şu anda adliyeye sevk edildi. Köpeğimiz koruma altında.Türk adaletine sesleniyorum, lütfen bu kişinin serbest bırakılmasına izin vermeyin." dedi.

Editör: Elvan Mert