Tehdit büyüyor: Delik deşik oldu! Tehdit büyüyor: Delik deşik oldu!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ve model eşi Hailey Baldwin Bieber, ailelerini genişletmenin heyecanını yaşıyor. 2018 yılında hayatlarını birleştiren gözde çift, ilk bebeklerinin dünyaya gelmesiyle birlikte ebeveyn olmanın mutluluğunu yaşıyor. Minik Jack Blues Bieber, Los Angeles'ta dünyaya geldi ve çift, bu haberi hayranlarıyla paylaştı.

Jack Blues Bieber Aileye Katıldı

Justin ve Hailey Bieber çifti, ilk çocuklarını kucaklarına almanın heyecanını yaşarken, bebeklerine Jack Blues adını verdi. 30 yaşındaki Justin Bieber, baba olmanın mutluluğunu sosyal medyada bebeğinin ilk fotoğrafını paylaşarak duyurdu. Doğum, Los Angeles'taki bir hastanede gerçekleşti ve her iki ebeveyn de bebeklerini sağlıkla karşılamanın mutluluğunu yaşıyor.

Hamilelik Süreci ve Duygusal Açıklamalar

Hailey Bieber, hamileliğini mayıs ayında duyurmuştu ve bu süreç boyunca hamileliğinin tadını çıkarmak istediğini belirtti. W Magazin'e verdiği röportajda, hamileliğini saklamanın stresiyle başa çıkmak istemediğini ve bu önemli süreci dolu dolu yaşamak istediğini ifade etti. Hailey, "Muhtemelen hamileliğimin sonuna kadar saklayabilirdim ama hamileliğimin tadını dışarıdayken çıkaramamanın stresini yaşamak istemedim" dedi.

İlişkileri Hakkında Samimi İtiraflar

Hailey Bieber, Justin Bieber ile ilişkisi hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü çiftin ilişkisi hakkında konuşan Hailey, "İnsanlar ilk günden beri Justin ile ilişkim hakkında kendimi çok kötü hissettirdi. Sanki insanlar mutlu olduğumuza inanmak istemiyorlar" diyerek, ilişkilerinin başlangıcından bu yana yaşadığı zorlukları dile getirdi. Ancak şimdi, bir aile olarak bu mutluluğu paylaşmanın tadını çıkarıyorlar.

Bieber çifti, yeni doğan bebekleri Jack Blues ile birlikte ailelerini büyütmenin heyecanını yaşarken, hayranlarından gelen tebrik mesajlarıyla da mutluluklarını pekiştiriyor.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer