Haber-Foto: Mustafa Işık

Bangkok’ta düzenlenen Gençler Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda 86 kiloda şampiyon olan milli sporcu Ebubekir Polat ve Milli Takım Antrenörümüz Dr. Ersan Turan, Tokat’ta büyük bir coşkuyla karşılandı. Tokat Belediye Plevnespor ile Kırşehir Futbol Spor Kulübü arasında oynanan karşılaşma öncesinde, Gaziosmanpaşa Stadyumu’na gelen futbolseverler, başarılı sporcu ve antrenörünü alkışlarla karşıladı.Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (13)Belediye Başkanı Yazıcıoğlu’ndan Tebrik ve Çiçek Takdimi
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, şampiyon sporcuyu ve antrenörünü tebrik ederek çiçek takdim ettiler.

Hamdi Zıvalıoğlu: "Keyifli ve Seyir Zevki Yüksek Bir Maç Oldu" Hamdi Zıvalıoğlu: "Keyifli ve Seyir Zevki Yüksek Bir Maç Oldu"

Ultras Cephe Taraftar Grubu’ndan Tezahürat Desteği
Maç öncesi Ultras Cephe Taraftar Grubu, Ebubekir Polat ve Dr. Ersan Turan’ı tribünlere çağırarak tezahüratlarla destek verdi. Taraftarlar, “Milli gururumuz Ebubekir Polat” sloganlarıyla stadyumu inletti. Coşkulu anlar yaşayan Polat, bu sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyet duydu.

Tokatlı Sporculara İlham Oldu
Genç yaşta dünya şampiyonu olan Ebubekir Polat, başarısıyla Tokatlı genç sporculara ilham oldu. Polat’ın bu büyük başarısı, Tokat’ta sporun ve sporcuların desteklenmesi adına önemli bir adım olarak görülüyor.

Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (10)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (11)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (12)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (14)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (15)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (16)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (17)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (18)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (19)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (20)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (21)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (22)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (23)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (24)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (25)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (27)Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (26)

Editör: Mustafa Işık