Haber: Mustafa Işık

Kırşehir Futbol Spor Kulübü Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Tokat Belediye Plevnespor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Maç öncesi iyi bir performans sergileyeceklerini öngördüğünü belirten Zıvalıoğlu, karşılaşmanın seyir zevki yüksek geçtiğini ifade etti. "Gelmeden önce de aynı şeyi söyledim; iyi bir oyun sergileyeceğiz dedim. Hakikaten, seyircinin çok keyif aldığı bir oyun oldu. Bu, oyunda tüm doğruları yaptığımız anlamına gelmiyor. İki takım da bazı hatalar yaptı ve eksikleri var ama hücum açısından iki takım da oyunu hiç çirkinleştirmedi. Gerçekten ikisi de çok iyi oynadı, hücuma iyi çıktılar. Keyifli ve seyir zevki yüksek bir maç oldu." dedi.D S C 0338-1“Deplasmandan Alınan Bir Puan Önemli”
Zıvalıoğlu, Tokat deplasmanında alınan bir puanın kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, "Maç 2-2 sonuçlandı. Bu sonuç deplasmanda olduğumuz için bizim açımızdan daha çok önemliydi. Tokat Belediye Plevnespor iyi bir takım ve onlara karşı zorlu bir mücadele verdik. Maç öncesi de böyle bir mücadele bekliyordum. Tokat’ın hücumda etkili ve pas oyununda başarılı olduğunu düşündüm. Beklediğimin üzerinde bir maç oldu." şeklinde konuştu.

“Hakem Hakkında Konuşmak İstemiyorum”
Hakem kararlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zıvalıoğlu, maç sırasında hakemin oyuna fazla müdahale ettiğini dile getirerek, “Hakem hakkında konuşmak istemiyorum ama evet, doğru. Hakemle ilgili konuşmak pek istemem. Mesela, bir Karşıyaka maçı oynadık, 0-0 bitti. Hakemi hiç görmedim, maç bittikten sonra tebrik ettim. Maçlar böyle oynanmalı. Bugün hakem biraz oyuna etkili oldu ama sporcuların üzerine de çok gitti. Yorgunluktan dolayı bazı sporcuların iyi niyetini kaybettiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.D S C 0341-1“Oyuncularımız Tam Anlamıyla Hazır Olduğunda Çok Daha İyi Olacağız”
Eksik ve hazır olmayan oyuncuları nedeniyle zaman zaman baskı yediklerini belirten Zıvalıoğlu, takımın ilerleyen haftalarda daha iyi bir performans sergileyeceğini söyledi. "Biz böyle oynamak istiyoruz. Oyuncularım burada yorulacak, bugün de gördünüz. Sahadaydık, istediğimiz oyun yoktu ama ona da razı değiliz. Eksik oyuncularımız var, hazır olmayanlar var. Bu yüzden zaman zaman baskı yiyoruz. Oyuncularımız tam anlamıyla hazır olduğunda çok daha iyi bir seviyeye geleceğiz." dedi.

Ertuğrul Sağlam: "Yeniden galibiyet serisini başlatacağız" Ertuğrul Sağlam: "Yeniden galibiyet serisini başlatacağız"

“Kalecimiz Ciddi Bir Darbe Aldı”
Maç sırasında kalecilerinin ciddi bir darbe aldığını ve bacağında krampon izleri ile şişlik oluştuğunu belirten Zıvalıoğlu, oyuncusunun durumunu yakından takip edeceklerini ifade etti. “Kalecimiz, çok kötü bir darbe aldı. Bacağında krampon izleri var ve ciddi bir şişlik oluştu. Çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama yine de dikkatli olmalıyız. Mecburen değişiklik yaptık.” diyerek oyuncusunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Tokat Belediye Plevnespor karşısında aldıkları puanı değerlendirirken, takımının performansını geliştirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Zıvalıoğlu, Tokat’ta oynanan maçın, hem futbolseverler hem de takımlar için unutulmaz bir karşılaşma olduğu ifade etti.

Editör: Mustafa Işık