Haber-Foto: Mustafa Işık

Thomas Reis: “Ligde kalma adına çok önemli 3 puan aldık" Thomas Reis: “Ligde kalma adına çok önemli 3 puan aldık"

Kırşehir Futbol Spor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, ligin 3. haftasında Tokat Belediye Plevnespor ile oynanan ve 2-2 sonuçlanan maçın ardından açıklamalarda bulundu. Tokat’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Torun, maçın seyir zevki yüksek geçtiğini belirterek, “Öncelikle, Tokat'ta olmaktan dolayı çok mutluyuz. Biz çok mütevazı bir takımız. Tokat Belediye Plevnespor’un dörtte biri bütçesine kurulmuş, amacı ligde kalmak olan bir ekibiz. Bugün izleyicilerin heyecanlı bir maç izlediklerini düşünüyorum. Son on dakika oldukça hareketli geçti. Tokatspor’u tebrik ediyorum.” dedi.D S C 0332“Tokat Belediye Plevnespor İyi Bir Takım, Play-Off Oynayabilirler”
Tokat Belediye Plevnespor’un son üç haftada taraftarların beklediği sonuçları alamadığını ifade eden Torun, takımın sahada iyi bir mücadele sergilediğini söyledi. Torun, “Her ne kadar taraftarların beklediği sonuçlar son üç haftada gelmemiş olsa da, iyi bir takım gördüğümü söyleyebilirim. Futbolda şans faktörü çok önemli olabiliyor. On kişi kalmalarına rağmen, çok dik ve gururlu bir şekilde mücadele ettiler. Maçı kazanacak pozisyonlar da buldular. Bizim de kaçırdığımız birkaç pozisyon vardı, fakat kendi kriterlerimiz ölçüsünde deplasmanda aldığımız bir puan bizim için iyi bir sonuç. Tokat Belediye Plevnespor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Buraya da kalbimizi bırakarak ayrılıyoruz. Onları takip edeceğiz, izleyeceğiz. İnşallah yine Play-Off oynarlar ve başarılı olurlar diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

“Tokat ve Kırşehir, Anadolu’nun Mayasıdır”
Tokat’ta geçirdikleri süre boyunca taraftarlar arasında güzel diyaloglar yaşandığını vurgulayan Torun, kardeşlik mesajları verdi. Torun, “Hafta içi kardeşliğe vurgu yapmıştım. Tokat’a gelirken bir yazı gördüm: ‘Tokat, Anadolu’nun mayası.’ Biz de kendimizi Kırşehir olarak Anadolu’nun mayası olarak görürüz. Tokat, bizim gibi bir Türkmen şehri. Türk örf ve adetlerinin en iyi yaşandığı illerden birisi. Mustafa Işık’a, hafta içinde bir röportaj vermiştim. Kardeşliğe vurgu yaparak, taraftarlar arasında da bir köprü oluşturduğunu gördüm. Bu yüzden konuşmama başlarken ‘Kardeş Tokat’ diyerek selamladım. Sağ olsunlar, bizleri iyi karşıladılar ve destek verdiler. Biz de kendimizi çok mutlu hissettik. İnşallah, onlar da Kırşehir’e geldiklerinde biz de onları en güzel şekilde ağırlayarak kardeşlik köprülerimizi daha sağlamlaştırırız.” ifadelerini kullandı.

“Bozkır’ın Sert Karakterini Sahaya Yansıtmaya Çalışıyoruz”
Takımın mütevazı bütçesine rağmen sahada en iyi şekilde mücadele ettiğini ifade eden Torun, “Tokat Belediye Plevnespor bugün iyi oynadı, maçı kazanacak pozisyonlar da buldu. Ancak biz de kötü bir takım değiliz. Bozkır’ın o sert karakterini, düşük maliyetli bütçemize rağmen sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Hayırlısı olsun, kardeş kardeş paylaştık puanları.” dedi.

Editör: Mustafa Işık