30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı kutlamaları kapsamında Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Zara Erbaa’da sahne aldı.

Ekrem İmamoğlu: "Tokat, Hak Ettiği Yerde Değil" Ekrem İmamoğlu: "Tokat, Hak Ettiği Yerde Değil"

Zara Erbaa’da Gönülleri Fethetti! 

Sahnedeki enerjik ve samimi tavırlarıyla büyük beğeni toplayan sanatçı, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl’ün ikram ettiği zeytinyağlı sarmayı tadan Zara, verdiği kilolar ve değişen fiziksel görünümü hakkında esprili açıklamalarda bulundu. “Yemekle aram yok, ama bir fark var mı? Ekranlarda görünen Gülyabani ben değilim! Balık etli olduğumu kabul ediyorum ama bu halimle mutluyum. Unutmayın, can boğazdan gelir” diyerek dinleyicileri güldüren Zara, Erbaa’nın meşhur yaprak sarmasını orkestra ekibiyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Mart ayında sosyal medya hesabında, 9 kilo verdiğini açıklayan Zara, bu süreci stresten uzak kalarak ve vitamin desteği alarak geçirdiğini ifade etmişti. 

Tokat’ta Gökhan Akar ile Coşkulu Kutlama!

Tokat’ta Zafer Bayramı kutlamaları, 29 Ağustos’ta Gökhan Akar’ın Cumhuriyet Meydanı’nda verdiği konserle başladı. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun konuşmasıyla açılışı yapılan etkinlikte, Gökhan Akar’ın enerjik performansı izleyicileri coşturdu. Gökhan Akar, sevilen şarkılarıyla Tokatlıları müzik dolu bir gece yaşattı.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türkiye’nin özgürlüğü ve bağımsızlığı için taşıdığı önemi vurgulayarak, “Bu büyük zaferin kahramanlarını minnetle anıyoruz. Bu akşam hep birlikte bu coşkuyu yaşayacağız ve yarın daha da büyük bir heyecanla kutlamalarımıza devam edeceğiz. Tokat’ın geleceği için birlikte çalışacağız” dedi.

Kutlamalar kapsamında 30 Ağustos akşamı Soner Sarıkabadayı sahne alacak. Tokat halkı, ellerinde Türk bayraklarıyla bu coşkulu etkinliklere katılmaya davet edildi. Her iki konser de halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirildi, Tokatlılara hem milli duygularını pekiştirme hem de müzik dolu bir bayram yaşama fırsatı sundu.


 
 

Editör: Elvan Mert