Çalıştayda, bölümlerin tanıtımı, klinik uygulamalardaki sorunlar, müfredatın güncellenmesi ve yeni seçimlik derslerin eklenmesi konuları ele alındı. Üç oturum şeklinde gerçekleştirilen etkinlik, Dekan Prof. Dr. Fatih Polat’ın kapanış konuşması ve belge takdimi ile sona erdi. 

Fakülte Toplantı Salonunda yapılan çalıştaya Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak ve Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Polat, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Tokat Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ünsal Durupınar ile birlikte Dış Paydaşlar; Erbaa İlçe Sağlık Müdürü, Erbaa Devlet Hastanesi Başhekim Vekili, Tokat Medical Park Hastanesi ve Amasya Kolmed Hastanesi Yetkili Müdürleri, Erbaa Devlet Hastanesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversite Hastanesi Başhemşiresi, akademik personel ve bölüm kalite elçileri öğrenciler katılım sağladı. 

Dekan Prof. Dr. Fatih Polat’ın açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayda Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak da konuşma yaptı. Çalıştayda; bölümlerin tanıtımı, Fakülte tarafından yapılan toplum yararına katkı projeleri ve paydaşların yeni proje önerileri, bölümlerin klinik uygulamada yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerilerinin dış paydaşlar ile görüşülmesi, güncel müfredatların ve teklif edilen seçimlik derslerin görüşülmesi konuları ele alındı.

Üç oturum hâlinde gerçekleştirilen çalıştay, Dekan Prof. Dr. Fatih Polat’ın genel değerlendirme konuşması ve katılımcılara belge taktimi ile son buldu.     

Çekenli İş Merkezi'nde iyileştirme yapılacak Çekenli İş Merkezi'nde iyileştirme yapılacak


 

Editör: Elvan Mert