Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Yamaçtepe Mahallesi'nde, 26 Ağustos tarihinde bir düğün salonunda yaşanan kına gecesi eğlencesi, kanlı bir olaya sahne oldu. 27 yaşındaki damat Yemlihan Kızıltoprak, kuzeni ve beraberindeki kişiler tarafından acımasızca darp edilerek ağır yaralandı. Olay anı düğün salonunun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Halay Daveti Kanlı Bitti

Damat Yemlihan Kızıltoprak, kına gecesi eğlencesi sırasında kuzeni Mehmet O.'yu halaya davet etti. Bu davet, kısa sürede bir tartışmaya dönüştü. Tartışmanın ardından Mehmet O., düğün salonunu terk ederek kardeşlerini ve beraberindeki kişileri olay yerine çağırdı. Çekicilerle düğün alanına gelen grup, damadı demir levye ve sopalarla feci şekilde darp etti. Kafasına ve vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı darbelerle ağır yaralanan damat, hemen hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Güvenlik Kameraları Saldırıyı Kaydetti

Saldırı anı düğün salonundaki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, çekici araçlarla düğün salonunu basan grubun, ellerinde sopa ve demir levye ile damada saldırdığı görüldü. Damat Yemlihan Kızıltoprak’ın yakınları tarafından olay yerinden uzaklaştırılmaya çalışıldığı anlar ve saldırganların kovalamaya devam ettiği anlar da kayıtlara geçti. Olay sırasında düğünde bulunan davetliler büyük bir korku ve panik yaşadı.

Aileden Tepki: “Oğlumuz Komada, Cezalarını Çeksinler”

Olayın ardından damadın babası Ahmet Kızıltoprak, yaşananlardan dolayı büyük bir üzüntü içinde olduklarını belirtti. Oğlunun, en mutlu gününde böyle bir olayla karşılaşmasının kabul edilemez olduğunu ifade eden Ahmet Kızıltoprak, saldırganların kanun önünde hesap vermesi gerektiğini söyledi. Damadın ağabeyi Ercüment Kızıltoprak ise yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, iki tarafın da bu olaydan büyük pişmanlık duyduğunu belirtti.

Pınar Altuğ Atacan, Rize’de çay topladı! Pınar Altuğ Atacan, Rize’de çay topladı!

Soruşturma Sürüyor

Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, saldırıya karışan şahıslardan 7’si tutuklandı. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. Bu vahim olay, toplumda büyük yankı uyandırırken, saldırganların adalet önünde hesap vermesi bekleniyor.

Kaynak: İHA