Haber-Foto: Mustafa Işık (Özel Haber)

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, özel çocuklarla bir araya geldi Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, özel çocuklarla bir araya geldi

Tokat'ta yıllardır Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hizmet veren PTT Şubesi, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Daha sağlam ve dayanıklı, günümüz şartlarına uygun bir hizmet binası için yakın tarihte yıkılması planlanıyor.Cumhuriyet Meydanı’ndaki Ptt Nereye Taşında Nerde Hizmet Veriyor (4)Cumhuriyet Meydanı'nda halkımıza hizmet veren PTT Şubesi, yeni yerine taşındı. Ancak durumdan haberdar olmayan vatandaşlar, eski bina önünde beklerken yeni yerin nerede olduğuna dair sorular soruyor. Peki, PTT nereye taşındı? Nerede hizmet veriyor? İşte detaylar...Cumhuriyet Meydanı’ndaki Ptt Nereye Taşında Nerde Hizmet Veriyor (3)PTT Nereye Taşındı? Nerede Hizmet Veriyor?
Cumhuriyet Meydanı'ndaki eski PTT Hizmet Binası'na vatandaşlar için yeni hizmet binasının yeri hakkında bilgi veren bir yazı asıldı. Yazıda, "Namık Kemal İlköğretim Okulu karşısı, Üst Geçit Altı A-101 ve BİM karşısında hizmet vermekteyiz." notu paylaşıldı.Cumhuriyet Meydanı’ndaki Ptt Nereye Taşında Nerde Hizmet Veriyor (2)Bu notu okuyan vatandaşlar, işlerini halletmek için Namık Kemal İlköğretim Okulu karşısı, Üst Geçit Altı A-101 ve BİM karşısında yer alan yeni hizmet binasına yöneliyorlar.

Ptt (3)Ptt (1)Ptt (2)

Editör: Mustafa Işık