Haber: Mustafa Işık

Yalı Çapkını’nın Geleceği Tehlikede! Satışa çıktı Yalı Çapkını’nın Geleceği Tehlikede! Satışa çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Tokat’a gerçekleştirdiği ziyaret sırasında gösterilen yoğun ilgi ve destek için teşekkür etti.Chp Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz-1“Yerel Ekonominin Nabzını Tuttu”
İmamoğlu’nun, Tokat’ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek yerel ekonominin nabzını tuttuğunu belirten Kurtgöz, "Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, esnafımızın taleplerini dinleyerek sorunlarına yönelik çözüm önerileri geliştirme konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Esnafın yaşadığı sıkıntılar ve önerileri ile ilgili önemli notlar aldı. Ziyaretin bu bölümü, Tokat ekonomisi ve esnafın durumu hakkında önemli veriler sundu.” dedi.

Turhal ve Zile’de Yoğun İlgi
Ziyaretin diğer bir önemli durağının Turhal Belediyesi olduğunu vurgulayan Kurtgöz, burada yerel yönetimin gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi alındığını ifade etti. Kurtgöz, "Turhal’daki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi sahibi olduk. Ayrıca, Zile Belediyesi tarafından yapılan sosyal tesisin açılışına katılarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tokat halkının ilgisi ve desteği bizleri mutlu etti. Bu ilgi ve destek, çalışmalarımıza güç katacak.” şeklinde konuştu.460605600 1102039411280553 6455996651254455447 N“Sorunları Birlikte Aşmak İçin Buradayız”
Tokat ziyaretinin, yerel yönetimler ve vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmek açısından önemli olduğunu belirten Kurtgöz, "Vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunları birlikte aşmak için buradayız. Toplumun her kesimi ile buluşarak, sorunları yerinde dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek bizim için çok önemli. Bu tür etkinliklerin, sosyal dayanışmayı artırarak Tokat’ın gelişimine katkı sağlayacağına inanıyorum.” dedi.

Daha Fazla Buluşma Planlanıyor
Başkan Kurtgöz, önümüzdeki süreçte de benzer etkinlikler düzenleyeceklerini ifade ederek, "Tokat halkıyla daha fazla buluşma gerçekleştireceğiz. Halkımızın beklentilerine ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa Işık